Bu yıl Aydın Süper Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Didim ekiplerinden Didimspor, İlçe Kaymakamı Mehmet Türköz’ü ağırladı. Kaymakam Türköz’ü Kulüp Başkanı Kadir Akar, Asbaşkan Deniz Polat, Genel Kaptan Özkan Caymaz, Antrenör Alparslan Başkaya, yardımcı antrenörler ile futbolcular karşıladı.
Samimi ortamda geçen ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Kadir Akar, Didim’i Süper Amatör Ligi’nde temsil edecek iki takımdan biri olduklarını belirterek yeni ve eski futbolcularla birlikte güzel bir takım oluşturduklarını kaydetti. Genel Kaptan Özkan Caymaz ise bu yıl Süper Amatör Küme’nin yapısının değiştiğini ve iki gruba ayrıldığını açıklayarak ilk 2’ye giren takımların play-off mücadelesi vereceğini belirtti.

“GÖNLÜM BİRLEŞMEDEN YANAYDI”

Kaymakam Mehmet Türköz ise nezaket ziyareti kapsamında ziyaretin gerçekleştiğini belirterek, “Sezon öncesi moral ziyareti yapmak istedik. Önümüzdeki sezon için çalışmaları değerlendirdik. Bu yıl ilçedeki 4 takımın birleşmesi için bir adım atıldı ama bu gerçekleşmedi. Gönlüm isterdi ki takımlar birleşsin ama olmadı. Gelecek yıl inşallah olur. Bu kulüplerin hepsi bizim kulübümüz; bölünme olmasın” dedi.

“BAŞKAN 180 DERECE DÖNÜŞ YAPTI”

Kulüp Başkanı Kadir Akar ise kulüplerin birleşme girişimiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a eleştirilerde bulunarak, “Biz de birleşme noktasında aynı duyguları paylaştık ama belediye başkanımızdan da aynı duyguları beklerdik. Başkanımızın tüm kulüplere sahip çıkması lazım. Belediye Başkanımız bize verdiği sözü tutmadı. 180 derece dönüş yaptı. Tüm kulüplere eşit yaklaşsaydı keşke” sözleriyle kulüplere eşit mesafede yaklaşılması çağrısında bulundu. Didim çim sahasının Didimspor ile Didim Belediyespor tarafından eşit kullanılması konusunda kulüp yöneticileri Kaymakam Türköz’e çağrıda bulunurken, Kaymakam Türköz bu konuyla ilgili gerekli çalışma ve görüşmeyi yapacağını ifade etti.