Nazilli BUEK, 2019-2020 eğitim öğretim yılına okulun toplantı salonunda yaptığı sene başı toplantısıyla 'merhaba' dedi. BUEK kurucularından Ramazan Ererişkin’in sunumunda yapılan toplantıda kurumun yeni öğretim yılı görev dağılımı, plan, program ve prensipleri öğretmenlerle paylaşıldı.

"BAŞARILAR EN ÜST DÜZEYE ÇIKARILACAK"

BUEK kurucularından Ramazan Ererişkin yaptığı açıklamada, yeni eğitim sezonunun herkese hayırlı olmasını diledi. Ererişkin, “Yaptığımız sene başı toplantısında geçen yıl elde edilen başarıların devamı ve daha üst düzeye çıkarılması gereğine işaret edilerek sadece sınav odaklı çalışmalarda değil her türlü sosyal sportif etkinliklerde ve sosyal sorumluluk projelerinde de yer almanın öğrenciler üzerindeki olumlu etkileri üzerinde duruldu. ‘Her öğrenci başarı duygusunu yaşamalı, öğretmenlerimiz, öğrencilerimize bu duyguyu yaşatmak için öğrencilerimiz ve aileleriyle iş ve gönül birliği içinde olmalı’ mesajı verildi” ifadelerini kullandı.
Daha sonra Bahçeşehir Koleji, Uğur Fen ve Anadolu Lisesi ile Uğur Kurs öğretmenleri, yeni dönemin plan ve program hazırlıkları için zümre çalışmalarına başladı.