2006 yılında Halk Plajı’nda denize girerken atladığı platformda sığ bölge olması sebebiyle kuma çakılan 28 yaşındaki Bahadır Uğur'un Çin'deki kök hücre tedavisi için gerekli kaynağın sağlanması amacıyla etkinlikler düzenleniyor.

UMUT DOĞDU


Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel’in de destek verdiği etkinliklerde Türk Anneler Derneği Kuşadası Şubesi yardım amaçlı faaliyetleri ile umutların yeşermesine öncülük ediyor. 13 yıldır hayatını felçli şekilde sürdüren Bahadır Uğur için Çin'de yapılacak kök hücre tedavisi umut olarak görülüyor. Yıllardır yatağa bağımlı halde olan Uğur’un iyileşebilmesi için Çin’de gerçekleşecek kök hücre tedavisiyle umut doğdu.
Türk Anneler Derneği Kuşadası Şube Başkanı Tülay Mutlu, "Ailenin acısı hiç bitmeyecek bunu biliyoruz ve o çocuğumuz hep dualarımızda yaşayacak. Öte yandan söz verdiğimiz gibi çocuğumuzun yürüyebilme şansına ulaşabilmesi için yapacağımız katkılar bir nebze acımızı hafifletecek. Bu amaçla kendi yaptığım bir resmi açık arttırma ile satarak katkı sağladık. Bu amaç için yola çıkan herkese teşekkür ediyorum” dedi.