Nazilli İlçe Müftülüğü’nün ilçe genelindeki camilerde verilen Kur'an kurslarına devam eden çocuklara yönelik olarak bu yıl ikincisini düzenlediği futbol turnuvasında şampiyon belli oldu. Florya Halı Saha Tesisleri’nde iki haftadır devam eden turnuvanın final maçında rakibi Yıldıztepe Camisi takımını 3-2 yenen Özmanlar Camisi takımı şampiyon oldu.

KUPALARINI ALDILAR

Özmanlar’a kupa ve madalyalarını Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük verirken, ikinci olan Yıldıztepe Camisi takımı kupa ve madalyalarını Nazilli Müftüsü Harun Yılmaz’dan üçüncü olan Merkez Camisi takımı ziyaret nedeniyle Nazilli’de bulunan Adanaspor futbolcusu Anıl Taşdemir’den aldı. Müftü Yılmaz turnuvaya gönüllü olarak ev sahipliği yapan Florya Halı Saha Tesisi’nin sahibi İbrahim Şan’a teşekkür plaketi ve Kuran-ı Kerim hediye etti.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİLER

Miniklerin kupasını veren Kaymakam Küçük bu tür turnuvalarla yaz kurslarının daha eğlenceli bir hale getirildiğini belirtirken, kurslara katılan çocukların bir yandan ibadetlerini öğrenip diğer yandan boş vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirdiklerini ifade etti. Nazilli Müftüsü Harun Yılmaz ise yaz Kur'an kurlarına devam eden öğrencilerin sosyal aktivitelerle birlik ve beraberliğini artırmak amacıyla tüm Türkiye’de futbol turnuvaları düzenlendiğini belirterek etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.