ASKF hizmet binasında, Süper Amatör Küme takımlarının temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Hasip Arıkan, 2019-2020 sezonunun takımlara hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Sezon öncesinde kulüplerin yoğun şekilde harcama yaptıklarına işaret eden Arıkan, amatör spor kulüpleri için Valiliğin ve belediyelerin olmazsa olmaz kurumlar olduğunu söyledi. Arıkan, bu zamana kadar kulüplere verdikleri destekten dolayı Vali Yavuz Selim Köşger, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve 17 ilçe belediye bakanına teşekkür etti. Vali Köşger'in geçen yıl kulüplere malzeme yardımında bulunduğunu hatırlatan Arıkan, "Kulüplerimizin ihtiyacı olan malzeme yardımını bu sene de bekliyoruz. İnşallah Sayın Valimiz, sesimize kulak verir. Sezon başlamadan önce kulüplerimize malzeme yardımını gene dağıtmış oluruz" diye konuştu.

"YARDIM YAPILACAĞINI ÜMİT EDİYORUM"

Çerçioğlu'nun da kulüplere elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştığını belirten Arıkan, şunları kaydetti: "Büyükşehir Belediyesi'nde Ağustos ayında amatör kulüplere destek için çalışmalar yapıldığını, bu çalışmaların da son aşamaya geldiğini tahmin ediyorum. İnşallah Ağustos ayı meclis toplantısında karar çıkacak. O ayın sonunda da kulüplere uygun miktarda nakdi yardımın yapılacağını ümit ediyorum. Bunda da en büyük güvencemiz Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu."
Arıkan, amatör spor kulüplerinin kulaklarının ve gözlerinin Valilik ve Büyükşehir Belediyesi’nden gelecek yardımlarda olduğunu sözlerine ekledi.