Didim Belediyespor, bir yandan yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da Aydın’ın turistik ilçesi Didim ile özdeşleşecek yeni bir logo arayışına girdi. Şehri ve şehrin takımını yansıtacak logo tasarım yarışması düzenleyen Didim Belediyespor yönetimi tarafından, Didim ile özdeşleşecek, Didim Belediyespor’u anlatan en iyi logoyu çizene bin TL ödül verileceği belirtildi.

DİDİMLİLER SEÇECEK

Mevcut logonun birçok spor kulübü tarafından kullandığını belirten Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş; “Yeni sezon ile birlikte özümüze dönüyoruz. Kendi öz çocuklarımız ile yapacağımız mücadelemizi kendi öz logomuz ile yapmak istiyoruz. Mevcut logo birçok şehirde birçok spor kulübü tarafından kullanılıyor. Bu bağlamda bir kampanya düzenledik ve hem Didim’imizi hem de Didim Belediyespor’umuzu anlatacak bir logo çalışması kampanyası başlattık. Bize gönül veren Didim’i seven grafiker arkadaşlardan güzel çalışmalar bekliyoruz. Bize gelen logo çalışmalarını da Didim kamuoyu ile paylaşıp logomuzu bütün Didim olarak beraber seçeceğiz” diye konuştu.
Altıntaş, başlatılan kampanyanın 10 Ağustos’ta sona ereceğini ve gönderilen logo çalışmaları içerisinde hangisinin kullanılacağının ise yapılacak anketler ile Didimliler tarafından belirleneceğini söyledi.