Köşk Belediyesi ve Başçayır Mahalle Muhtarlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen halı saha turnuvası, bu yıl 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne hitaben yapılıyor. Bu yıl 4’üncüsü yapılan halı saha turnuvasına Köşk’ün mahallelerinden 15 takım katıldı. Her gece 3 maçın oynandığı turnuvada ilk 8 takım çeyrek finale kalacak.
Başçayır Mahallesi’nde bulunan halı sahanın ev sahipliği yaptığı turnuvada maçlar Aydınspor yardımcı antrenörü Önder Tuna ve Salavatlı Belediyespor Antrenörü Savaş Güleser tarafından yönetiliyor. Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler’in de katıldığı turnuvanın açılışında tüm Şehitler için saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Turnuvanın açılış vuruşunu yapan Başkan Güler, 15 Temmuz’a vurgu amacıyla 15 takımın katıldığı turnuvadaki ekiplere başarılar diledi.

MAÇLAR YÜZLERCE VATANDAŞI BULUŞTURUYOR


Maçların oynandığı saatlerde halı saha tesisleri yüzerce vatandaşı buluşturuyor. Köylerden ve ilçe merkezinden gelen yaşlısında gencine yüzlerce vatandaş bir araya gelerek kaynaşıyor. Bu turnuvayı düzenlemekteki amaçlarının Köşk halkını kaynaştırmak olduğunu kaydeden Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, bir birine gülen gözlerin oluşturduğu toplumların daha mutlu ve refah olduğunu dikkat çekti. Bütün takımlara başarılar dileyen Başkan Güler, sakatlıksız ve centilmence bir turnuva olması temennisinde bulundu.
Turnuva’da dün gece yüzlerce vatandaşla beraber Millet İttifakı Köşk Belediye Başkan Adayı, Köşk Ziraat Odası Başkanı Veli Tuna’nın da izlediği Ilıdağspor-Ergen Gıda maçı 2-2 eşitlikle sonuçlandı.