Didim Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleşen Didim Kent Konseyi olağan genel kuruluna İlçe Kaymakamı Mehmet Türköz, Belediye Başkan yardımcısı Yusuf Deveci, oda başkanları, siyasi parti ilçe başkan ve yöneticileri, meslek örgütleri temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

1 YILLIK FAALİYETLER ANLATILDI

Hatice Gencay'ın divan başkanlığını gerçekleştirdiği genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal marşının okunması ile devam etti. Ardından genel kurulun açılış konuşmasını Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız gerçekleştirdi. Ayyıldız, konseyin 1 yıllık çalışmalarını anlatarak; eğitim, sağlık, çevre çalışmaları ve projeleri ile yabancılarla yapılan çalışmaların içeriklerine değinerek, süregelen projelerden bahsetti.

KAYMAKAMLIK VE BELEDİYEDEN DESTEK MESAJI

Didim Belediye Başkan yardımcısı Yusuf Deveci ise Belediye olarak Didim’deki sivil toplum kuruşlarının her zaman yanında olduklarını belirterek, kent konseyine de gerekli her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Didim Kaymakamı Mehmet Türköz de, kent konseyinin ilçede sürdürülebilir ve güzel projelere imza attığını ifade ederek, bu projelerin her zaman yanında olduklarını ifade etti.

YÖNETİM OLUŞTU

Konuşmaların tek liste ile seçime gidildi. Mevcut başkan Osman Ayyıldız'ın yeniden başkan seçildiği genel kurulda yürütme kurulunda ADÜ Didim MYO Müdürü Evrim Kamacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi Celal Gümüş, Didim Derneği Başkanı Mehmet Soysal ve Didim Turizm Derneği Başkanı Mustafa Şentürk yer aldı.