Didim Kaymakamlığı öncülüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen ve öğrencilerin aktif olarak yer aldığı kitap projelerinin tanıtımı düzenlenen kahvaltılı basın toplantısıyla gerçekleşti. Yalı Caddesindeki bir işyerinde gerçekleşen kahvaltılı toplantıya İlçe Kaymakamı Mehmet Türköz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, sponsor firma sahibi Necdet Özer ile proje ekibinde yer alan okul idarecileri ve öğretmenleri katıldı.

"AYDIN'I TANITIYORUZ"


Kahvaltının ardından konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, ilçede sürdürdükleri Didim serüveni ve Didim’den dizeler adlı iki çalışmanın ardından iki çalışma daha yaptıklarını ifade ederek; “Çalışmalardan birisi Didim’den dizeler adlı şiir kitabının ikincisi basıldı. Burada öğrencilerimizin şiirleri yer alıyor. Diğer kitap ise boyama kitabı, ilimiz Aydın’ı tanıtan ve Aydın’la özdeşleşen tüm bileşenler bu boyama kitabı sayesinde öğrencilerimiz bilgilendirilecek. Bu çalışmaların hazırlanmasından bize destek olan İlçe Kaymakamımıza ve sponsorumuza teşekkür ediyorum" dedi.

ÖZER'E TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ


Kaymakam Mehmet Türköz ise Didim’de eğitim camiasının güzel proje ve çalışmaları imza attığını ve atmaya da devam edeceğini belirterek, konunun takipçisi olmaya devam edeceklerini ifade etti.
Konuşmaların ardından İlçe Kaymakamı Mehmet Türköz, sponsor firma olan Necdet Yapı’nın sahibi Necdet Özer’e teşekkür plaketi verdi..