AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarına SKM açarak resmen başladı. Efeler Mahallesi’nde bulunan AY-TV binasındaki SKM açılışına, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, milletvekili aday adayları ve çok sayıda partili katıldı. Yağmurla ve dualarla birlikte gerçekleşen açılışta mehteran gösterileri de yer aldı. Adeta gövde gösteri yapan AK Parti Efeler Teşkilatı ‘seçime hazırız’ mesajı verdi. İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, açılışta yaptığı konuşmada partilileri, parti içi çekişmeleri bir yere bırakıp seçim zamanında birlik olmaya davet etti.  

“SAHALARI VE TEŞKİLATLARI BOŞ BIRAKMAYACAĞIZ” 

Gülaştı konuşmasında, “Belki bugün Türkiye’de ilk defa bir seçim koordinasyon merkezinin açılışını yapıyoruz ve aynı zamanda seçim startını veriyoruz. Milletvekillerimizin isimleri 22 Mayıs’ta açıklanacak ve o zamana kadar sahaları ve teşkilatları boş bırakmayacağız. Biz Aydın ve Efeler ilçesinde artık şunu biliyoruz ki nifak tohumlarıyla, dedikoduyla, birbirimizi ötelemeyle, birbirimizin paçasından asılmakla, birbirimizi yok saymakla, birbirimizin üstüne basmayla AK Parti’yi ne Efeler’de, ne de Aydın’da büyütebiliriz. Biz AK Parti’yi Efeler ve Aydın’da büyütmek istiyorsak, kollarımızı ve kucaklarımızı daha geniş açacağız. Büyüklerimizin ellerini öpeceğiz, kapılarını çalacağız, değeceğiz, dokunacağız, sarılacağız, kucaklayacağız, bütünleştireceğiz. AK Parti şemsiyesi altında Efeler ilçemizde ve Aydın’da herkesin yeri var” dedi.

“AYDIN’DA 60’A YAKIN ADAY ADAYIMIZ OLDU”

Yoğun bir süreç içine girdiklerini ifade eden Gülaştı, “Aydın’da 60’a yakın aday adayımız oldu. Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği 8 milletvekiliyle sandıklara gideceğiz. Ama adaylar açıklansın, açıklanmasın geri kalan tüm milletvekili adayı ağabeylerim, ablalarım ve kardeşlerime Seçim Koordinasyon Merkezi’mize başvurduklarında kucaklarımızı açtık. Hepsinin yerleri var. İnşallah kendileri de bizleri bu zorlu süreçte yalnız bırakmazlar. Bu süreçte AK Parti Genel Merkezi’nin ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bekası, birlik ve beraberliği için olan, kırmızı çizgisi olan hain FETÖ terör örgütüne mensup olan hiçbir kimseyi aramızda bulundurmayacağız. Bu süreçte özellikle Aydın ve Efeler ilçesinde onların ne aramızda yeri var, ne de onlara ihtiyacımız var. Kuruluşundan bu yana Demokrat Parti, Adalet Partisi, Doğru Yol Partisi, Anavatan Partisi ve ülkücü kardeşlerimizle biz bu alçak, küçük, ölü ve kripto yapıyı çok daha ezici bir şekilde üstüne bastırarak, daha kucaklayıcı bir şekilde bu seçimleri kazanacağız. Efeler ilçemizde ve Aydın ilimizde AK Parti’yi birinci parti yapacağız. Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın birer neferi olarak AK Parti’yi en üst seviyede temsil edip milletvekili sıralamasında en fazla payı alacağız” diye konuştu.