Atça esnafının geleneksel hale getirdiği mevlitli yemek hayrının bu yıl dördüncüsü yapıldı. Atça Sanayi Sitesi'nde gerçekleşen hayır yemeğinde, yaklaşık 5 bin kişi kurulan esnaf sofrasına misafir oldu. 
  Atça halkı başta olmak üzere Sultanhisarlı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yemeğe, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan, MHP Sultanhisar İlçe Başkanı Tolga Burhaniye, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vefat eden ve hayatta olan tüm esnaflar ile tüm şehitler adına da mevlit okutuldu.

“AMAÇ BİRLİK BERABERLİĞİ ARTTIRMAK”

Düzenlenen yemekteki amacın birlik beraberliği arttırmak olduğunu kaydeden Atça Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Meydan, “Başta şehitlerimiz olmak üzere vefat eden esnaflarımızın ruhuna ithafen düzenlediğimiz hayır yemeğiyle bir anlamda bugün her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberliğimizin, dayanışmanın artmasını amaçladık. Vefat eden üyelerimiz ve tüm şehitlerimiz için mevlit okuttuk. Ahilik geleneğine göre zaten olması gereken budur. Kazandığını bir başkasıyla paylaşmak erdemliliğin güzel örneklerindendir. Bu sene dördüncüsünü düzenlediğimiz bu yemeğimize katılarak bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Birlik beraberliğe çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemlerde bu tür organizasyonlara çok önem veriyoruz. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneği olan bu tür hayır yemekleri halkımızın daha da güçlenmesine olanak sağlıyor. Oda yönetim kurulu üyeleri ve sanayi esnafımızın katkıları ile hazırladığımız bu yemeğimizin Allah tarafından kabul görmesini diliyoruz” dedi.