Didim’de gün boyu esnaf ziyaretleri yapan ve Didimlilerle bir araya gelen Özmen, akşam da ilçe seçim bürosunda partililere hitap etti. Özmen’e, İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları, ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili eşlik etti.

"YEREL SEÇİMLERİN FİŞEĞİ, 24 HAZİRAN'DA ATILACAK"

Özmen konuşmasında, “Didim devam için işaret fişeğini atmış ve dosta düşmana ilan etmiştir. Bu 13. seçimimiz ve teşkilatlar olarak 13. kez sandığa gidiyoruz. Bu millet 12 kez yüzümüzü güldürdü. 7 Haziran’da çoğunluk oyu aldı ama tek başına iktidar olamadı. 1 Kasım’da tek başına iktidar oldu. 16 Nisan’daki referandumda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi uygulamaya geçti. Allah razı olsun MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin desteğiyle geçti. Sağ olsun Devlet beyin çağrısının ardından 24 Haziran’da seçimlerin tarihi alındı. Önümüzde 12 gün kaldı. 3 gün bayram, bir gün arefe, bir günde seçim öncesi son gün, kala kala bir hafta süremiz kaldı. 24 Haziran’da inşallah bu meydanlarda ikinci bayramımızı kutlayacağız. Bu süreçte tüm AK Partili kardeşlerimiz gece, gündüz çalışacaklar. Ben bu seçimde Didim’de rekor kıracağımıza inanıyorum. Didim 'devam' diyor ve yolumuza devam edeceğiz. 24 Haziran seçimlerinin önemi var. Önümüzde Mart ayında yerel seçimler var. 31 Mart yerel seçimlerinin işaret fişeği, 24 Haziran’da atılacak. O gün alınacak seçimler Aydın’ın makus talihini de kıracak” dedi.

"AYDIN'DA AK PARTİ'Yİ BİRİNCİ PARTİ YAPACAĞIZ

" Özmen konuşmasında CHP’li Aydın Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerini de eleştirerek, “Biliyorsunuz 2 dönemdir Aydın, Kuşadası, Söke ve Didim maalesef yerel yönetimlerde beceriksiz, kabiliyetsiz, kendilerine verilen görevi kullanmaktan uzak, ehil olmayan eller tarafından yönetiliyor. 2019’da Ak kadrolar hazır, gittiğimiz her yerlerde bize gelen şikayetler var. Su paraları, otopark ve yollar. Aydın’ın kaderi maalesef kötü yollar. Bu bakımdan 25 Haziran sabahından itibaren yerel seçimlerin hazırlığına başlıyoruz. Aydın’da AK Parti'yi, Cumhur İttifakı'nı ve Cumhurbaşkanımızı birinci yapacağız” ifadelerini kullandı.