Seçime saatler kala Köşk Meydanı’nda büyük bir kalabalığa seslenen İYİ Parti Köşk Belediye Başkan Adayı Veli Tuna’ya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Mitingi izlemeye gelen kalabalık, meydanı hınca hınç doldururken mitinge Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da katıldı. Çerçioğlu yatırımlarını anlatarak, “Veli başkanımı size emanet ediyorum. Siz onu seçerseniz Köşk'e 29 değil beraber 129 milyonluk yatırım yaparız” dedi.

“ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIM”


Konuşması meydandaki kalabalık tarafından tezahüratlarla sık sık kesilen Tuna, “Bu göreve, dağa taşa sevdamızı yazmak için, Köşk’e hizmet etmek için talip olduk. Bu güzel insanlara ve bu güzel ilçeye hizmet etmek bir şereftir. Şeffaflığa, vicdana ve adalete dayalı bir yönetim anlayışına söz veriyorum. Gecemi, gündüzüme katmaya, çalınmadık kapı bırakmamaya söz veriyorum. Hz. Ömer’in adaletini, kendime yol gösterici yapmaya söz veriyorum” dedi.

“ALLAH HEPİMİZİ BU YOLDA MUVAFFAK EYLESİN”


İYİ Parti Köşk Belediye Başkan Adayı Veli Tuna, projelerinden bahsettikten sonra konuşmasını şu şekilde noktaladı: “Bana burada olma şerefini, onurunu verdiğiniz için teşekkür ediyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Allah hepimizi bu yolda muvaffak eylesin. Sağ olun, var olun, Allaha emanet olun.”