Ziyaretinde Savaş’a, AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, Kadın Kolları İlçe Başkanı Arzu Candır Bayraktar ile AK Parti İlçe Yönetimi eşlik etti. Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ın makamında gerçekleşen ziyarette, Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Ahmet Miraç Şengel, Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis üyeleri hazır bulundu.

SAVAŞ’A BİLGİ AKTARILDI

Ziyarette Akdoğan, Kuşadası Ticaret Odası Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları tarafından KOMER’le ilgili başlatılan farkındalık kampanyası ile ilgili bilgi verirken, Savaş’tan merkezin faaliyete geçmesiyle ilgili destek istendi. Başkan Akdoğan ayrıca, çok yakında tadilatı biterek faaliyete geçecek olan İŞKUR Kuşadası Hizmet Merkezi hakkında da bilgi sundu.

“DOĞRU PLANLAMA YAPILMASI GEREKİYOR”

Milletvekili Mustafa Savaş, Kongre Merkezi konusuyla ilgilendiklerini dile getirdi. İstanbul-İzmir otobanının da tamamlanmasıyla bölgenin yaz-kış yoğun ilgi göreceğini aktaran Savaş, şimdiden doğru planlama yapılması gerektiğini söyledi. Ziyarette ayrıca bölgede turizmin 12 aya yayılmasıyla ilgili sağlık ve termal turizminin önemi vurgulandı. Ziyaretin sonunda, Kuşadası Ticaret Odası Yönetimi tarafından Savaş’a, Kuşadası illüstrasyon haritasından oluşan çerçeve ve oda sponsorluğunda basılan Öküz Mehmet Paşa Kervansarayı ile ilgili kitap hediye edildi.