Yaşar Baş başkanlığındaki yönetim kurulunun iki yıl önce göreve gelmesinin ardından, ilçe sporunun geliştirilmesi noktasında önemli çalışmalar yapan Köşk Belediye Doğan Spor sadece futbolda değil, salon sporlarına verdiği önemin de meyvelerini topluyor. Köşk Belediye Doğan Spor sporcuları, Antrenör Doğuş Erdem yönetiminde hazırladıkları karate yarışmalarında Denizli’de 2 üçüncülük, 1 ikincilik madalyası elde etti. Kuşadası’ndaki karate yarışmalarında ise, 5 birincilik, 5 ikincilik ve 5 üçüncülük madalyası kazanarak yarışmalara damga vuran kulüp oldu. Köşk Belediye Doğan Spor’un elde ettiği bu başarılar Köşk ilçesinin göğsünü kabartırken, camiada büyük sevinç yarattı.

İLK YILDA 1. AMATÖR BAŞARISI

Başkan Baş göreve geldiği ilk yılda futbolu yeniden faaliyete soktu. Futbolda sadece alt yapıya değil, üst yapıya da önem veren Başkan Baş, 2. Amatör Küme’ye katılarak Köşklü gençlerle mücadele etti. Güçlü takımlar arasında ligi ikinci sırada olarak bitiren ve 1. Amatör Küme’ye yükselme başarısı gösteren Köşk Belediye Doğan Spor geçen sezonda üst sıraları zorlayarak ligi 24 puan puanla dördüncü sırada tamamladı. Baş başkanlığındaki yönetim kurulu, ilk yılında yaptığı başarılı çalışmalarla da Köşk halkının taktirini topladı.

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTIK, İLÇEMİZİ GURURLANDIYORUZ”

Elde edilen başarıların ardından açıklama yapan Köşk Belediye Doğan Spor Başkanı Yaşar Baş, “Biz göreve geldiğimizde bu kulübün bir lisanslı sporcusu bile kalmamıştı. İki yıl gibi kısa bir sürede 450 çocuğumuzu çeşitli spor branşlarında lisanslayarak spora kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bunu yapmak yönetim kurulu olarak kolay olmadı. Gece gündüz demeden çalıştık ve başardık. En büyük mutluluğumuz da spora kazandırdığımız gençlerle başarılar elde ederek Köşk ilçemizin ismini gururla temsil etmek oldu. Köşk ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek, Köşk gençliğine hizmet etmeye devam edeceğiz. Elde edilen başarılarda emeği geçen Antrenörümüz Doğuş Erdem ve sporcularımızı canı gönülden kutluyor, başarılarının katlanarak devam etmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.