Aydın’ın Efeler ilçesinde Milli Beka Hareketi Aydın İl Başkanlığı binası, Cumhuriyet Mahallesi’nde açıldı. Açılışa MBH Genel Başkanı Murat Şahin, Aydın İl Başkanı Süleyman Ayhan ile birçok MBH’li üyenin yanı sıra Aydınlı vatandaşlar yoğun bir katılım gösterdi. Mehter Takımı’nın marşları ve zeybeklerin gösterisi vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle izlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılışta MBH Aydın İl Başkanı Süleyman Ayhan konuşma yaparken, il başkanlık binasının hayırlara vesile olmasını diledi. Genel Başkan Murat Şahin ise Aydınlıları Milli Beka Hareketi'ne davet etti.

"ECDADIMIZA VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTMAKLA YÜKÜMLÜYÜZ"

Milli Beka Hareketi Aydın İl Başkanı Süleyman Ayhan, “Genel Başkanımız sayın Murat Şahin beyefendinin teveccühleriyle, Aydın İl Başkanlığı görevine 2018 Aralık ayında büyük bir heyecanla, milli ve vatanına sevdalı yol arkadaşlarım, dava arkadaşlarımla talip oldum. Bizim töremizde görev istenmez lakin, verilen göreve gönül seferberliğiyle talip olmak da o kadar önemlidir. İşte o zaman karşımıza çıkacak engellere takılmadan yol alırız. Söz konusu Türk-İslam sancaktarlığına hizmet ise, bizler Milli Beka Hareketi'nin neferleri olarak son nefer, son nefese kadar canımız fedadır. Ecdat yadigarı vatanımızın Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un dediği gibi, ‘Cehennem olsa da giren göğsümüzde söndürürüz. Bu yol hak yoludur, dönmek bilmez yürürüz.' Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası, devamlılığı, birliği ve diriliş esası meselemizdir. Rehberimiz Kur’an, yolumuz Turan, hedefimiz Kızıl Elma diyerek yola çıktık. 7 kıtaya hükmetmiş milletin evlatları olarak en kıymetli hazinemiz şanlı Türk tarihimizdir. Ecdadımıza verdiğimiz sözleri tutmakla hükümlüyüz. Bizi dimdik ayakta tutacak olan da bu şuurdur. Bayrak inmeyecek, ezan dinmeyecektir. Değerli dava arkadaşlarım inandığımız bu kutlu davaya hizmet etmek görevimizdir. Ayrılıktan azab, birlikten rahmet olacağı inancıyla anlaşmazlığa düşmeden milli yüreklerde taht kuracağız. Allah bizimledir, yar ve yardımcımızdır” ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN GELECEĞİNİN İKBAL MESELESİDİR"

Ayhan'ın ardından söz alan MBH Genel Başkanı Murat Şahin, yaptığı açıklamada, “Aziz Türk milletimizin son kalesi olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti elhamdülillah emin ellerdedir. Çünkü devletimizin ve ülkücü hareketin en tepelerinde ‘Devlet, ebed müddet’ ruhuna yemin etmiş iki koca reisimiz var. Allah Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Devlet Bahçeli'yi var etsin. Cumhur İttifakı’ndaki milli birlikteliğinden aldığımız ilhamla Milli Beka Hareketi’ni kurduk. Milli Beka Hareketi’ni kurarak ülkemize ve ümmetimize hizmeti görev sayan şu an için 51 il, 116 ilçe, 15 uluslararası ülke başkanımızla 514 bin üyemizle Ulubatlı Hasan'ların ruhundayız. Ömer Halis Demir’lerin şuurundayız. Milli Beka denince akla tabi ki Cumhur İttifakı geliyor. Cumhur İttifakı aziz Türk milletinin namus ve şerefine emanettir. Cumhur İttifakı Recep Tayyip Erdoğan’ın veya Devlet Bahçeli’nin güç gösterisi, gövde gösterisi değildir. Cumhur İttifakı oy toplama, oy kapmaca, oy attırma davası da değildir. Türkiye Cumhuriyeti’nin Milli Bekası’nın ve geleceğinin ikbal meselesidir” dedi.

“31 MART’TA OSMANLI TOKADI ATACAĞIZ”

Konuşmasına 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’na destek isteyerek devam eden Genel Başkan Şahin, şunları kaydetti: “Elimizi vicdanımıza, şapkamızı önümüze koyalım. Seçimlere 23 gün kaldı. Unutmayalım ki, Kudüs fatihi Selahaddin Eyyübi’nin islam sancağını yere düşürmemiş ecdadının torunlarının ayağa kalkma zamanı gelmedi mi? 1071’de askerinin Selçuklu hünkarı Alparslan’a, ‘Komutanım 300 bin kişilik düşman ordusu bize geliyor’ dediğinde, ‘İyi 27 bin kişi biz onlara gidiyoruz’ diyen o kahraman ecdadın torunlarının ayağa kalkma zamanı gelmedi mi? 1453’te gemileri karadan yürüterek surları paramparça eden, öleceğini bile bile 3 hilalli sancağı en zirveye diken, 21 yaşında bir çağ kapatıp bir çağ açan Fatih Sultan Mehmet Han’ın torunlarının ayağa kalkma zamanı gelmedi mi? Seyit Onbaşı'nın torunlarının ayağa kalkma zamanı gelmedi mi? Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yılmış, bunalmış ve geri çekilmeyi düşünen aziz Türk milletine meclis kürsüsünde, ‘Ben size gelin demem, bir elime mavzerimi bir elime ay yıldızlı bayrağımı alır Elma Dağı’na giderim. Son kurşunuma kadar çarpışır, daha sonra da şehit olur, al yıldızlı bayrağıma sarılırım. Ama bu vatanı teslim etmem’ diyen o kahraman ecdadın torunlarının ayağa kalkma zamanı gelmedi mi? Yörük Ali Efelerin Bizans'ı zelzele gibi salladığı o ecdadın torunları olarak ayağa kalkma zamanı gelmedi mi? Ömer Halis Demir'in kardeşleri olarak ayağa kalkma zamanı gelmedi mi? 31 Mart normal bir seçim değil, hak ve batılın karşı karşıya geleceği bir seçimdir. 31 Mart’ta bizler milli mührümüzü milli ellerimizle inşallah Cumhur İttifakı’na vuracağız. Nasıl ecdadımız Bizans'ı zelzele gibi salladıysa, biz de gerek Pensilvanya’daki FETÖ terör örgütünün ve onun yandaşlarının, gerekse şer ve şirek odaklarının tam suratının ortasına Osmanlı tokadını vuracağımız günün adı 31 Mart’tır. Yerimiz ve yönümüz Türkiye Cumhuriyeti’dir.”