Antalya'da düzenlenen Meder Otel Turnuvası'na katılan Nazilli Masterler, turnuvadan kupayla döndü. Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük ve Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu gibi isimlerin de bulunduğu Nazilli Masterler Takımı, 8 takımın katıldığı turnuvada 3'üncülük kupasını elde etti. Turnuvanın ilk maçını Akhisar'a karşı oynayan Nazilli Masterler sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. İkinci karşılaşmada turnuvada şampiyonluğa ulaşan Manavgat'a 4-2 yenilen Nazilli Masterler, üçüncü karşılamada ise Antalya Masterler Takımı'nı 2-1 yendi.

ŞAMPİYON MANAVGAT

Oynadıkları futbol ile dikkatleri üzerine çeken Nazilli Masterler, Sarayköy Masterler takımını da 2-1'lik skorla geçerek turnuvada 3'üncülük kupasını kazandı. Turnuvada grup 1'incileri Manavgat ile Kemer arasında oynanan ve normal süresi 1-1 biten karşılaşma sonunda ise penaltı atışları sonucu karşılaşmayı 5-4 kazanan Manavgat Masterler turnuvanın şampiyonu oldu.

KAYMAKAM KÜÇÜK DE VAR

Nazilli Masterlar'ın gençlere taş çıkaran kadrosu şu oyunculardan oluştu: "Murat Türkar, Mahmut Esin Girgin, Cavit Yılmaz, Ali Kaplan, Akif Kaya, Ümit Yıldırım, Orhan Kantar, Erdoğan Kurt, Hasan Aygün, Kadir Mutlu, İbrahim Küçük, Necati Çiçeksiz, Haluk Volaka, Murat Angın, Sezar Yanıköz, Cumhur Sezer, İlhan Gönüloğlu."