İlçede sanayi sitelerinin sorunlarının çözümüne yönelik adımların ilki, 1.Sanayi Sanayi Sitesi'nde atıldı. Çalışmaların başlamasından önce sanayi sitesinde düzenlenen toplantıda Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Oda Başkanı Şerif Erul ve beraberindeki heyet, sanayi esnafının sorunlarını dinlemiş, sorunlar not edilmişti.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILDI

Akbük yolu üzerinde bulunan 1.Sanayi  Sitesi'nde ilk olarak Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ASKİ tarafından atık su kanalları düzenlenerek yağmur suyu giderleri hazır hale getirildi. Ardından Didim Belediyesi, sanayiyi çevreleyen iki ana yol ile ara sokaklara parke taşı döşedi. Beton kaldırımlar yapılarak, çöp konteynerleri konuldu.

“BİZİM SİYASETİMİZ ESNAFIMIZ”

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, Belediye ile uyumlu şekilde çalışmanın neticesini 1.Sanayi  Sitesi'nde aldıklarını belirterek, “Atılan ilk adım başarılı şekilde oldu. Bizim her zaman söylediğimiz bir şey var. Biz hizmet için geldik, bizim siyasetimiz esnafımız. Esnafımızı rahatlatacak adımlar atabilirsek bizler de onlar kadar mutlu olacağız. Bu konuda her türlü katkıyı sunan Didim Belediye Başkanımıza ve personeline teşekkür ediyorum” dedi.

“HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ”

Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise, 1.Sanayi  Sitesi'nde esnafların sorunlarının çözümü için her türlü adımı attıklarını ifade ederek, sanayinin daha güzel ve kullanışlı hale geldiğini vurguladı. Atabay, “Bundan sonraki korumak ve kollamak esnafımıza kalıyor. Bizler bu süreçten sonra yapılabilecek başka çalışmalar olursa her zaman yanlarında olacağız” diye konuştu. Sanayi Sitesi esnafları ise çalışmalarla sanayinin çehresinin değiştiğini ve daha güzel hale geldiğini belirterek, Didim Belediyesi ile Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na teşekkür etti.