Türkiye Atletizm Federasyonu U12 Bölge şampiyonasında İzmir, Manisa, Uşak, Denizli ve Kütahya illerini geride bırakarak Aydın ilini Ege Bölge Şampiyonluğuna taşıyan Nazilli Bahçeşehir Koleji Atletizm Takımı öğrencileri, kupa sevinçlerini Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’la paylaştı. Ayrıca aynı takım sporcularından Arda Yılmaz Alan erkeklerde 8.86’lık derecesiyle 60 metre Türkiye 2’ncisi, Doğa Demiroğlu kızlarda 9.30’luk derecesiyle 60 metre Türkiye 5'incisi olarak büyük bir başarıya imza attılar.

BAŞARIR TEŞEKKÜR ETTİ

Çocukların aldıkları başarılarla kendilerini gururlandırdıklarını ifade eden Nazili Bahçeşehir Koleji Okul müdürü Kaan Başarır, “Çocuklarımız ve öğretmenlerimiz bizleri gururlandırdılar. Bizlerde kurum olarak her daim maddi manevi onların arkasında duruyoruz. Belediye başkanımız Kürşat Engin Özcan'a nazik davetleri ve destekleri için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

"ÖZCAN, GENÇLİĞİN SESİNE KULAK VERDİ"

Spora gönül veren insanlar olarak her zaman Başkan Özcan’ın yanında olduklarını belirten Nazilli Bahçeşehir Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni ve Atletik Performans Uzmanı Kayhan Karakaş, “Atletizm bütün spor branşlarının temelini oluşturuyor ve maalesef şehrimizde bu branşla ilgili bir tesis yok çocuklarımızla antrenman için farklı şehirlere gidiyoruz ve kısıtlı imkanlarla çalışıyoruz. Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü atletizm antrenörü Süleyman Burdurlu ile birlikte 50 den fazla sporcuyla çalışma yaptık. Milli takım havuzuna aday 10-15 öğrencimiz var. Ne mutlu ki Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan gençliğin sesine kulak verdi ve atletizm tesisi ile ilgili gerekli çalışmalara en kısa zamanda başlanacağını bizlere iletti. Bizlerde bu şehirde spora gönül veren insanlar olarak her zaman başkanımızın yanında olacağımızı kendisine ilettik” dedi.