Başkan Büyükyapıcı, seçim çalışmaları kapsamında Ataköy Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşurken, kendisine 130 araçlık büyük bir konvoy eşlik etti. Ataköy Mahallesi’nde Büyükyapıcı’yı ve ekibini mahalle sakinleri havai fişeklerle ve sevgi gösterileriyle karşıladı. Gerçekleştirilen mahalle ziyaretinde Ataköy Mahallesi’nin kendi içinden çıkardığı Prof. Dr. Ali Küpelioğlu, meclis üyesi adayları Muammer Yıldız ve Erkan Dibek birer konuşma yaptı.

KARACASU İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM

Millet İttifakı'nın güçlü ayak seslerini aldığını kaydeden ve kendisine gösterilen büyük sevgi için teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Büyükyapıcı, Karacasu için yapmış olduğu hizmetleri ve üçüncü dönemde yapılacak olan projeleri mahalle sakinleriyle paylaştı. Büyükyapıcı, “2014 yılında Büyükşehir Yasası ile mahallelerimizin ilçe belediyesine dahil olmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun katkılarıyla ilçe merkezinde ve mahallelerimizde birçok hizmet gerçekleştirdik. Karacasu’nun en önemli sorunlarından birisinin istihdam olduğunu hepimiz biliyoruz. Gurur ve onur duyduğum meclis üyelerim ile birlikte ürettiğimiz istihdama dayalı projelerle gençlerimize umut olacağız” dedi.

3 MİLYON LİRALIK PROJE

Büyükyapıcı sözlerini, “Ataköy Mahallesi için yaptığımız en önemli yatırımlardan bir tanesi de 3 milyonluk bütçeyle yapılan altyapı, kanalizasyon ve içme suyu projesidir. Mahallemize kazandırılacak olan kanalizasyon ve altyapı sayesinde mahalleli fosseptik sistemden kurtulacak. Bunun yanında altyapısı bitirilen yerlerde üstyapı çalışmalarının bitirilmesi, mahalleye kapalı düğün salonu yapılması gibi daha birçok hizmeti sizlere sunmak için bu onurlu göreve tekrar talibim. Katılımlarınızdan ve coşkulu karşılamalardan dolayı mahalle muhtarı Cengiz Dedeoluk ve mahalle halkına teşekkür ediyorum” şeklinde tamamladı.