Kuşadası Ramada Suıt Otel'de gerçekleştirilen genel kurulda, derneğe ivme kazandıran, yaptığı sosyal farkındalık projeleri ile adından söz ettiren eski başkan Ahmet Cenk Sözer, belediye meclis üyeliği nedeniyle görevi bıraktı. Her zaman Beşiktaş’ın bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğini söyleyen Sözer, yeni yönetimi kutladı.

"EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"          

Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Kuşadası Ramada Resort ve Suıt Otelleri Genel Müdürü Murat Üner de, Beşiktaş’a hizmet etmenin büyük bir onur olduğunu söyledi. Üner ayrıca, “Aldığımız emaneti layıkıyla daha yukarılara taşımaya, Beşiktaş’ın onursal Başkanı merhum Süleyman Seba’nın Beşiktaş’ı bugünlere getirmesinde izlediği onurlu yolu örnek alarak, Beşiktaş’ı Kuşadası’nda en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz.  Sosyal sorumluluk projeleri başta olmak üzere birçok hizmetlerle halkımızın ve taraftarımızın hizmetinde olacağız" ifadelerini kullandı. Üner, başkanlık görevinden ayrılan Ahmet Cenk Sözer’e bugüne kadar gösterdiği başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

YENİ YÖNETİM KURULU      

Öte yandan yeni Yönetim Kurulu, Murat Üner, Onur Sürenoğlu, Özhan Caymaz, Cihan Dağıstan, Eray Gönen, Dinçer Yıkılmaz, Ulaş Karahan, Eren Erdem, Ekrem Girgin, İbrahim Subaş, Cahit Ezin, Selahattin Katırcıoğlu, Muzaffer Üner, Bora Demir, Şenol Konuk ile Batuhan Demir'den oluştu. Yönetim Kurulu'nun önümüzdeki hafta toplanarak görev dağılımı yapacağı belirtildi.