Aydın'ın sakin şehri olarak bilinen Yenipazar ilçesinde AK Parti’nin aday gösterdiği Suat Menderes seçim çalışmaları kapsamında her geçen gün bir yeni projesini hemşehrilerine açıklıyor. Özellikle genç kesim için doğup büyüdüğü topraklarını terk etmemelerini sağlamak amacıyla istihdam oluşturacak projelerini açıklayan Menderes, ''Zeybek Madran Suyu Fabrikamız bizim bir değerimizdi, maalesef kapatıldı, içerisindeki makineler satıldı. Biz atalarımızdan değerlerimizi satmayı değil de sahip çıkmayı öğrendik. Zeybek Madran Suyu Fabrikamızı tekrar faaliyete geçirip, birçok iş arayan vatandaşlarımıza iş imkanı sunacağız, daha da tanınmış hale getireceğiz” dedi.

“HEDEFİMİZ YENİ ÜNİVERSİTE BİNASI İNŞA ETMEK”

Yenipazar Meslek Yüksek Okulu'nun eğitim şartlarını daha sağlıklı hale getirmeyi amaçladıklarını belirten Menderes, ilçeye gelen öğrencilerin refahını düşünerek yeni bir üniversite binası inşa edileceğinin müjdesini verdi. Öte yandan projelerinin birçoğunu bizzat yaşadıkları sorunların çözümü olarak sunan Menderes, vatandaşların ve kendisinin de çektiği sıkıntıların projeleriyle son bulacağını söyledi. Yenipazar'ı daha modern ve turist çeken hale getirmeyi amaçladığını ekleyen Cumhur İttifakı Yenipazar Belediye Başkan Adayı Suat Menderes, talip olduğu başkanlığı gönül belediyeciliği ile yöneteceğini aktardı.

PROJELERİ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN DESTEK BEKLİYOR

Menderes, belli başlı bazı projelerini şu şekilde sıraladı: “Huzurevi, ihtiyaç sahibi öğrencilere destek, 65 yaş üzeri vatandaşlar, lise, ortaokul ve üniversite öğrencilerine ayrı ayrı geziler düzenlemek, Rahvan at yarışlarını geleneksel hale getirmek, deve güreşi festivalini 5 yıl boyunca ücretsiz düzenlemek, tüm mahallelere çevre düzenlemesi ve oturma bankları inşası, düğün salonlarında yüzde 50 indirim, cenaze işlemlerinin belediye tarafından ücretsiz karşılanması, modern bir belediye meydanı inşa edilmesi, tüm mahallelere mahalle sorumlularının işe alınması, tüm mahallelere uygun alanlara halı saha yapımı.”