24 Haziran seçimlerine geçtiğimiz günlerde Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı yaparak start veren AK Parti Efeler Teşkilatı, esnaf ziyaretlerine de başladı. Çağatay Gülaştı başkanlığında ilçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları ve partililerden oluşan bir ekiple Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki esnaflara ziyaret gerçekleştiren AK Partililer, hayırlı işler dileyip kahve dağıttı. 
 

“EFELER İLÇEMİZİ BOŞ BIRAKMAYACAĞIZ” 

Parti olarak esnaf ziyaretlerine başladıklarını söyleyen Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, “Partimizin milletvekili aday adayları için temayülümüzü bugün gerçekleştirdik. Oylarımızı kullandıktan sonra bugün esnaf ziyaretlerine de başladık. Milletvekili adaylarımızın 22 Mayıs'ta açıklanacağı tarihe kadar ne teşkilatları, ne de Efeler ilçemizi boş bırakmaya niyetimiz yok. Efeler içimizde ziyaret etmediğimiz bir tane esnaf bırakmayacağız. Esnaflarımızın gönlünü almak için ziyaret ediyoruz. Sadece seçim ve oy zamanında değil, sıkıntılarında ve her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmeye çalışıyoruz. Bu yolculukta bugün kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve yönetimimizle yola çıktık. Bütün katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bütün esnaflarımıza bol kazançlı günler diliyorum” diye konuştu.  
 

KAHVE DAĞITTILAR

Öte yandan Gülaştı ziyaretlerde esnaflara "Bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır" diyerek AK Parti logolu kahve dağıttı. Gülşatı, “Kahvelerin 24 Haziran'a kadar hatırı kalsa dahi bizim için yeterlidir. Cumhurbaşkanımız, dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a ve partimize teveccühleri için esnaflarımıza kahve ikram ediyoruz” ifadelerini kullandı.