AYSO Yönetim Kurulu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarete Meclis Başkanı Gökhan Maraş, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Merve Alpargun Altıntaş ve Sinan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Ufuk Dursun, Nuri Önel, Mehmet Küçük ile Okan Yıldız katıldı.

“AYDINLILARA İŞ VE AŞ SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, 31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda tekrar Büyükşehir Belediye Başkanı olan Çerçioğlu’nu tebrik ederek yeni dönemin tüm Aydın ili için hayırlı olmasını temenni etti. Organize Sanayi Bölgelerine yaptığı katılardan dolayı Çerçioğlu’na teşekkür eden Şahin, Sanayi Odası ve Büyükşehir Belediyesi’nin el ele vererek Aydınlılara iş ve aş sağlamaya devam edeceğini söyledi. Planlı bir gelişmenin anahtarının organize sanayi bölgeleri olduğunu söyleyen Şahin, yatırımcıların bu bölgelere çekilmesinin öneminden bahsetti.

“EKONOMİK KALKINMA SANAYİCİLER İLE BAŞLAR”

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da, tüm hükümetler zamanında ekonomik olarak en çok zorluğu hep sanayicilerin çektiğini ve hem yatırım yapıp hem de devletten yeterli desteği alamadığını söyledi. Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak ekonomik kalkınmanın sanayiciler ile başlayacağını bildiklerini kaydeden Başkan Çerçioğlu, ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.