Söke Belediyesi Lima Restoran'da düzenlenen kahvaltı programına İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, Söke Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Çıtak, Söke Ziraat Odası Başkanı ve Pamukçular Muhtarı Mustafa Tanyeri, Söke Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Levent Tuncer, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Söke Şube Başkanı Ali Esmer, muhtarlar ve basın mensupları katıldı.

İSTANBUL SEÇİMİNE İŞARET ETTİ

Kahvaltıda ilk konuşmayı, Çelikez yaptı. Çelikez, "31 Mart 2019 tarihinde iptal edilen İstanbul Belediye Başkanlığı seçiminin ardından 23 Haziran tarihinde yapılan İstanbul Belediye Başkanlığı seçimini Ekrem İmamoğlu kazanmıştır. Millet İttifakı adayı olan İmamoğlu’nun seçilmesinde CHP'nin başarısı kadar İYİ Parti olarak Başta Genel Başkanımız Meral Akşener olmak üzere herkesin başarısı olmuştur. İstanbul seçiminin ve seçilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ülkemize, İstanbul’umuza ve milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

"BAŞARILARIMIZI ARTTIRMAK İSTİYORUZ"

Çıtak ise konuşmasında, "Ülkemiz yaklaşık 365 gündür seçim atmosferi içerisindeydi. Yapılan 23 Haziran seçimlerinin ardından yenilenen İstanbul seçimi sonrası nihayet seçimlerde 5 yıllık da olsa son buldu. İstanbul seçimini kazanan Millet İttifakı Adayı Ekrem İmamoğlu bu seçimi başarıyla ve 806 bin oy farkıyla kazanmıştır. Bir yıl boyunca seçim çalışmaları içerisinde yapılan seçimlerde siyasi dengeleri değiştirecek olan parti İYİ Parti olmuştur. Bu seçimlerin başaktörlerinin başında gelmiştir. Öncelikle 31 Mart ve ardından 23 Haziran seçimlerinde ülkemiz İYİ Parti ile tanışıp partimizin farklılığı ortaya çıkmıştır. Aydın'daki 31 Mart seçim çalışmaları ve İstanbul seçimleri neticesinde İYİ Parti'mizin başarıları hepimizin malumudur. Önümüzdeki 5 yılda Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti'nin ortak çalışmaları ile bu başarılarımızı arttırarak devam ettirmek istiyoruz. Söke İlçe Teşkilatımızı da bu çok kıymetli çalışmalarından dolayı huzurunuzda tebrik etmek istiyorum" ifadelerini kullandı. "Sökeli muhtarlar olarak mahallemizde olan sorunları yetkililere iletmek zorundayız" diyen Çıtak da, "Muhtarlar ülkemizin temel taşlarının başında gelmektedir.Tüm siyasi partilerimiz de muhtarlarımızın sorunlarını dinleyerek çözüm bulmak durumundadırlar’’ şeklinde konuştu.