Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, büyük gurur duyduklarını kaydetti. "Öncelikle şunu söyleyebilirim ki, kesinlikle ve kesinlikle biz 24 Haziran seçimlerinde çok güzel olan bir şeyi başardık. 3 olan milletvekili sayımızı 4’e çıkardık" diyen Gökçe, "Türkiye geneline bakınca Aydın, milletvekili sayısını yükselten 4 il içerisine girdi. Bu bize ayrı bir gurur verdi. Önümüzdeki yerel seçimler için çok büyük moral motivasyon oldu" ifadelerini kullandı.

"81 İL İÇERİSİNDE BAKANA SAHİP OLMAK AYRICALIK"

Kabinenin açıklanmasının ardından büyük sevinç yaşadıklarına işaret eden Gökçe, "Aydın’dan bir bakan çıkardık. Aydınlı eski Turizm Bakanlarımızdan Atilla Koç’un kızı Zehra Zümrüt Selçuk'un Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı olması bizleri ayrı mutlu etti, gururlandırdı. 4 milletvekili, 1 bakan olması bizim için bir şans ve önümüzdeki dönemde Mart 2019 yerel seçimlerinde büyük bir avantaj diye düşünüyorum. İnşallah Bakanımız inanıyorum yoğunluğunu atlattıktan sonra baba ocağına ziyarete gelecektir. Bizler de onu gururla karşılayacağız. Aydın için hayırlı olur. AK Parti tabanının moral motivasyonu yüksek, bunu yerel seçimlerde göreceğiz. 81 il içerisinde bakana sahip olmak bir ayrıcalık. Atilla Koç’un kızının bizlere emanet olması da Aydın için bir ayrıcalık. Hayırlı olsun" dedi.

"PROFESYONEL BİR KABİNE İLE ÜLKE ŞAHLANACAK"

Gökçe, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ülkemiz için açıklanan kabine hakkında çok olumlu düşünceler, görüşler var. Profesyonel kabine anlamında ciddi bir revizyon var. Bakanlıklar, bu işin kaynağından gelenlere verildi. Bunlar güzel hamleler, halkın gözünde güveni artırıyor. İnşallah 2023 yılına giderken Türkiye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi şahlanarak gidecektir."