Nazilli’de 7 bin üyesiyle en büyük STK’lardan olan TÜED, üyelerinin isteği üzerine aldığı Altıntaş Mahallesi'ndeki yeni hizmet binasına taşındı. Dernek Başkanı Faruk Baştepe’nin ev sahipliğinde yapılan açılışa, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve dernek üyeleri katıldı.

“BAŞKANIMIZI SEVİYORUZ”

Başkan Alıcık’a her zaman kendilerine destek olduğu için teşekkür eden TÜED Nazilli Şubesi Başkanı Faruk Baştepe, “Başkanımız emekli olduktan sonra hemen gelip derneğimize üye oldu. Biz ne zaman belediyeye gitsek bu zamana kadar bizi geri çevirmedi. Her zaman yanımızda. Gece gündüz arasam cevap verir, ulaşamazsam geri döner arar. Biz de dernek olarak başkanımızı seviyoruz. Her zaman arkasındayız. Açılışımızda bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

“EMEKLİLERİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ”

Emekliler için her zaman ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Başkan Alıcık, “Emeklilerimizi çok seviyoruz. Ben de emekli olduktan sonra gelip üye oldum. Büyüklerimizin sıkıntılarını biliyoruz. İnşallah büyüklerimize devletimiz, bizler elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yeni bir emekli binası olmuş. Düz ayak bütün emeklilerimizin gelebileceği bir yer olmuş. Emeklilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber Videosu