Donduran Mahallesinde Erdal Çelik’i uyurken evde akrep soktu. Acılar içerisinde kıvranan çocuğun yatağında ailesi tarafından akrep bulundu. Baba İrfan Çelik, oğlunu Nazilli Devlet Hastanesi’ne götürdü. Akrebin zehirli olduğu anlaşılırken Erdal Çelik, panzehir iğnesi yapılıp 4 saat gözlem altında tutulduktan sonra taburcu edildi.

"BU EVDE YAŞAMAKTAN KORKUYORUZ"

Baba İrfan Çelik, kapı ve pencere olmadığı için evlerine zehirli hayvanların girdiğini belirterek, “Evimizin içinde akrep ve yılan geziyor. Maalesef maddi gücüm olmadığından evimi tadilat ettiremiyorum. Ailecek bu evde yaşamaktan çok korkuyoruz” dedi.

RÜMESYA'NIN KARDEŞİ

Akrebin soktuğu Erdal Çelik'in ablası olan ve kardeşi ile aynı evde yaşayan Rümaysa Çelik, geçtiğimiz günlerde evlerinin kapı, pencere gibi tadilatlarının yaptırılması için Anadolu Gençlik Derneği tarafından hazırlanan Siyer-i Nebi yarışmasında Aydın il birincisi olmuş ancak yaşı 12’den ay farkıyla büyük olduğu için 5 bin liralık para ödülünü alamamıştı. Rümaysa’nın azmini haberlerden öğrenen bazı duyarlı vatandaşlar ailenin kapı ve penceresi de dahil olmak üzere evlerine tadilat yaptıracaklarının sözünü vermişti.