24 Haziran genel seçimlerinde MHP Aydın Milletvekili Aday Adayı da olan Sökespor Kulüp Başkanı Yusuf Günal, geçtiğimiz günlerde 2019'da yapılacak yerel seçimlerde MHP'den Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklamıştı. 
MHP'den aday adayı olmanın gururunu yaşadığını belirten Günal, "Davasına gönül verdiğim partim Milliyetçi Hareket Partisi'nden Söke Belediye Başkan aday Adayı olma gurur ve şerefini yaşamaktayım. Rabbime şükürler olsun Söke ilçemize hizmet için çıktığım bu kutlu davada başlangıcından bugüne kadar yanımda sürekli destek olan öncelikle ailem, eş, dost akraba, partililerimize ve parti teşkilatlarımıza sonsuz teşekkür ederim. Partimiz nerede görev verirse versin ele ele, sırt sırta, omuz omuza zaferi elde edene kadar çalışacağız, çalışmak da zorundayız" ifadelerini kullandı.

'SÖKELİLERİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM'

Göreve gelmesi halinde herkesi kucaklayacağına değinen Günal, "Belediye başkanı seçildiğim günden itibaren ise siyasi kimliğimizi bir kenara bırakıp, tüm Sökelilerin belediye başkanı olacağım. Söke ilçemize Allah’ın izniyle 3 hilalli bayrağı dikeceğiz. Bunun için çalışacağız ve başaracağız. Çünkü başka bir Söke yok. ‘Bu sevdanın adını sen koy’ demiştik ya, sevdamızın adı önce ülkem, sonra Sökemiz ve MHP’dir" şeklinde konuştu.