CHP Parti Meclisi Üyesi ve Aydın milletvekili Bülent Tezcan, Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, ilçe yönetimi ile birlikte Nazilli Belediye Başkanı İYİ Partili Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret etti. Konuklarını belediye binası önünde karşılayan Kürşat Engin Özcan daha sonra konuklarını makamında ağırladı. “Hayırlı olsun” ziyaretinde konuşan Bülent Tezcan, yerel seçimde kazanılan başarıdan dolayı Millet İttifakı’nın ortakları CHP ve İYİ Parti’nin il ve ilçe başkanları ile partililerine teşekkür ederken “Zor bir süreçti ama güzel sonuçlandı. Görevinizde başarılar diliyorum, hayırlı olsun” dedi.

HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİNDE BULUNDULAR

CHP İl Başkanı Ali Çankır; “25 yıl aradan sonra yüzümüzü güldüren bir sonuç aldık. Emeklerinden dolayı partililere, teveccühünden dolayı Nazilli halkına, mücadelenizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Milletvekillerimiz seçime hazırlık süreci içinde buradaki kampanyamıza destek verdi. Büyükşehir başkanımız Özlem Çerçioğlu verdiği enerjiyle sizlerin arakasında durmasıyla katkı sağladı. Hepinize teşekkür ediyorum. Size ve Nazilli’ye hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. Süleyman Bülbül ise “Allah utandırmasın. Bu göreve yakışıyorsunuz. Yıllardan beri sizi tanıyorum, dürüst bir insansınız. Nazilli halkının güvenine layık olacağınıza inanıyorum” diye konuştu.

“MİLLET İTTİFAKI VÜCUT BULDU”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan da “Vekillerimizle meslektaşız. Duruşmalarda yan yana ve karşı karşıya da olduk. CHP ile ittifak olmasaydı Nazilli’yi kazanma şansımız çok azdı. Her iki partinin yönetimleri de tabanları da güzel kaynaştı. Millet İttifakı Nazilli’de vücut buldu. Yüzde yüz verim aldık. Günün şartları itibariyle 45 bin 590 oy alınacaksa aldık. Birlikte hareket etme iradesi bundan sonra da hem örgütlerde hem de Büyükşehir’in organlarında devam edecek” dedi.