Nazilli Kültür Koleji’nin katkılarıyla,  Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Aile Danışma Uzmanı Uğur Zat katılımıyla Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro salonunda, ‘iletişim’ semineri gerçekleştirildi. Seminerin sabahki bölümde Aileiçi İletişim, öğle bölümünde ise Kurumiçi İletişim ve Takımdaşlık konuları anlatıldı. Büyük ilgi gösterilen seminer, Nazilli Kültür Koleji kurucularının ev sahipliğinde yapılırken, veliler, öğrenciler, öğretmenler, diğer eğitim kurumlarının kurum müdürleri ve öğretmenleri ve çok sayıda vatandaş iştirak etti.  
Seminer Kültür Koleji Okul Müdürü Seçkin Aydınöz’ün selamlama konuşmasıyla başladı. Ardından Kültür Temel Lisesi’nde okuyan ve Aydın ili öğrenci temsilcisi seçilen Yiğitcan Peçel’le teşekkür plaketi verildi. Ardından Uğur Zat’ın iletişim seminerine geçildi. Seminerde ailenin tanımı ve önemi, ailede etkili bir iletişimin önemi ailede sevgi, saygı ve empati; İletişimde algılama farklılıkları aile içi iletişimin hayata etkileri gibi konular katılımcılara kapsamlı olarak anlatıldı.

 “EĞİTİM AİLEDE BAŞLAR”

Eğitimin aile içinde başladığını dile getiren Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Aile Danışma Uzmanı Uğur Zat, “Bugünkü konumuz iki bölümde ele alacağız, İlk bölümde Aile içi iletişim, ikinci bölümde ise Kurum İçi İletişim ve Takımdaşlık konularında konuşacağız. Bugünkü amacımız eğitimin aile içinde başlayan tarafında ebe beyinlerin nasıl bilinçlendirileceği olacak. Kültür Ailesine ve seminere gelerek beni dinleyen herkese teşekkür ediyorum. Çok keyifli bir seminer geçti” ifadelerini kullandı. 
  Etkinliğin sonunda seminer veren Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Aile Danışma Uzmanı Uğur Zat’a çiçek verildi.