Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Nazilli'de CHP eski yöneticisi ve yakın dostu olan müteahhit Naim Atmaca'yı evinde ziyaret etti. Tezcan ziyaretinde, Naim Atmaca'nın yeni doğan 'Tezcan' isimli bebeğini kucağına alıp severek 'hayırlı olsun' dileklerini iletti. Bülent Tezcan, bebeğe 'Tezcan' isminin verilmesinden duyduğu mutluluğu ifade etti. CHP 3. Sıra Milletvekili Adayı Süleyman Bülbül’ün de bulunduğu ziyarette, seçim çalışmaları ve Aydın siyaseti hakkında görüş alışverişi yapıldı.

"VATANA, MİLLETE HAYIRLI BİR EVLAT OLSUN"

Tezcan, "Naim Atmaca ile dostluğumuz, kardeşliğimiz, siyasi birlikteliğimiz çok eskilere dayanır. Nazilli'ye her geldiğimde Naim kardeşimi ziyaret eder, hal hatır sorarım. 12 Mayıs tarihinde doğan, ismini de Tezcan koydukları bebekleri hayırlı olsun. Anne ve babasının nikah şahitliklerini de ben yapmıştım. Vatana, millete hayırlı bir evlat olsun. Analı, babalı büyümesi dileklerimle kutlarım" dedi.

"ONUR VE GURUR DUYDUM"

Tezcan'ın ziyaretinin kendilerini onurlandırdığını ifade eden Naim Atmaca ise, "Genel Başkan Yardımcımız, dostum Bülent Tezcan'ı evimde ağırlamaktan onur ve gurur duydum. Yeni doğan oğluma da onun soy ismi olan Tezcan ismini verdim. Kendisiyle dostluğumuz çok eskiye dayanır. Bu yoğun programlarında bana zaman ayırıp ziyaret ettiği için teşekkür ederim" diye konuştu.