Aydın Futbol U13 kategorisinde şampiyonluğunu 2 hafta kala ilan eden Nazilli Yeşil Timsahlar, Yenipazar Stadyumu'nda oynadığı son lig maçında Kelebek Mobilya Yenipazarspor'u 9-0 mağlup etti. Orhan Atalay yönetiminde sahaya çıkan Yeşil Timsahlar, maça fırtına gibi başladı. Sağlı sollu ataklarla Yenipazar ekibini bunaltan Yeşil Timsahlar’ın gol perdesini dakika 21’de Emrullah açtı. Daha sonra ataklarına devam eden Yeşil Timsahlar, fileleri 8 golle daha havalandırarak galip gelmesini bildi.

“PEŞ PEŞE GELDİ”

Şampiyon takıma uygun bir mücadele sergilediklerini belirten Yeşil Timsahlar Kulüp Başkanı Adnan Menderes, “Güzel maç oldu. Futbolcularımız tutuk başladı. Gol geçtikçe oyuncularımız stres oldu. Ama gol atınca rahatladık. Gollerimiz sonra peş peşe geldi. Son maçımızda Arena 1905 karşısında da galip gelip namağlup ligi tamamlamak istiyoruz. Maç sonunda da sürprizlerimiz olacak. Oyuncularımıza Süper Lig ekiplerinden teklifler alıyoruz. Bursaspor Futbol Okullarında eğitilen futbolcu kardeşlerimizi ileriki günlerde büyük takımlarda görmek bizleri mutlu edecek. Bu arada Yaz Futbol Okulumuzun kayıtları başlamıştır. Öğrenciler ücretsiz olarak evden alınarak antrenman bitiminde de evlerine bırakılıyor. Bu arada bu başarılarda en büyük pay sahibi olan antrenörlerimiz Orhan Atalay, Murat Akkaş ve Can Çatalkaya’ya ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

“BAŞARACAK GÜÇTEYİZ”

Güzel bir skorla maçı tamamladıklarını ifade eden Yeşil Timsahların Teknik Direktörü Orhan Atalay, “Futbolcularımı kutluyorum. Kelebek Mobilya Yenipazar önünde maçın başından sonuna kadar üstün oynadık. Oyuncularım istediklerimizi eksiksiz yerine getirdi. 1 hafta kaldı. Bu maçı da alarak namağlup olarak şampiyon olmak istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz” ifadelerine yer verdi. Öte yandan maç dostluk içinde geçerken, maç sonunda iki takım oyuncuları birbirlerini tebrik ederek soyunma odalarına gitti.