Kokteylde, Kuşadası Belediye Tiyatrosu Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu kursiyerleri tarafından sergilenen dans gösterisi, beğeni ile izlendi.
  Kutlama programında konuşan Kuşadası Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Nurten Helik, toplumun tüm kesimlerini tiyatro ile buluşturmayı amaçladıklarını söyledi. Helik, "Kuşadası Belediye Tiyatrosu olarak Türkiye'nin çeşitli yerlerinde düzenlenen festivallere katıldık. Turnelere çıkarak oyunları daha fazla seyirci ile buluşturduk. Varyete Sanatçıları oyunu, en iyi yönetmen kategorisinde 15. Direklerarası Seyirci Ödülü'ne, Küçük Sakar Cadı oyunu ise en iyi çocuk oyunu kategorisinde 17. Direklerarası Seyirci Ödülülü'ne layık görüldü. Bildiğiniz üzere geçen sene ilk tiyatro festivalimizi gerçekleştirdik. Bu yolda bizlere her zaman desteklerini sunan Kuşadası Belediye Başkanımız Sayın Özer Kayalı’ya, tüm tiyatro kursiyerlerimize ve bizi oyunlarımızda hiç yalnız bırakmayan Kuşadalılara çok teşekkür ederim" dedi.

"TİYATRO BİREYSEL VE TOPLUMSAL YAŞAM İÇİN ÖNEMLİ"

Helik'in ardından konuşan Başkan Kayalı, tiyatronun bireysel ve toplumsal yaşamdaki önemine dikkat çekerek, Kuşadası Belediye Tiyatrosu’nun 270 kursiyeri ile birlikte her geçen gün genişleyen büyük bir aile olduğunu söyledi. Kayalı “Tiyatroya verdiğimiz önem ve destek önümüzdeki süreçte de artarak devam edecek. Kuşadası Belediye Tiyatrosu’nun üçüncü kuruluş yıl dönümünü kutluyor, nice başarılı yıllar diliyorum” diye konuştu. 
  Başkan Kayalı, bazı gazeteler ve sosyal medya hesaplarında kalp krizi geçirdiği yönünde yer alan bilgilerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Kayalı, kalp krizi geçirmediğini, damarlarına stent takıldığını aktarırken, "Allah’a çok şükür dimdik ayaktayız” ifadelerini kullandı. 
  Öte yandan programda, Kuşadası Belediye Tiyatrosu oyuncuları ve kursiyerler ile birlikte üçüncü yıl pastası kesildi.