Kent Meydanı'nda gerçekleşen kutlamalara CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, CHP Aydın İl Sekreteri Okan Kılıç, CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Serkan Doğan, İYİ Parti Didim İlçe Başkanı Ekrem Nuri Büyükpoyraz, CHP'li bazı belediye meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri katılırken, çok sayıda partili zafer kutlamalarında yerini aldı. İmamoğlu'nun seçim zaferini oynayarak kutlayan partililer ardından halay çekerek seçim zaferini doyasıya kutladı.

“ÇOK GÜZEL OLDU”

CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, "Çok güzel oldu, biz buradan 20 otobüs yani bin kişi gönderdik. Bugün tüm yerlerde seferberlik vardı. Ekrem İmamoğlu İstanbul'da herkesi yendi. Bizler özlemişiz özgürlüğü. Hak, hukuk, adalet diyerek kazandık. Ben bu noktada bizlere katkı sunan aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’a, il ve ilçe yöneticilerine, İYİ Parti Didim İlçe Başkanı Ekrem Nuri Büyükpoyraz ve ilçe yönetimine teşekkür ederim." dedi.

“ÜLKEMİZİ DÜZLÜĞE ÇIKARACAĞIZ”

Büyükpoyraz ise, “Bu bayramı ve coşkuyu hak ettik. İYİ Parti ve CHP'nin ittifakı yerel seçimlerde kanıtlamış ve kendini göstermiştir. 13 bin oy farkı var diyenler bugün 800 bin oy farkını alın. Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste. Bu millet ne isterse onu yapar. Yakın zamanda yapılacak genel seçimde de bizler ittifak olarak ülkemizi düzlüğe çıkaracağız.” diye konuştu.

Haber Videosu