Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan Aydınspor 1923’te yönetim kurulu, yeni sezon öncesi kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerine ziyaretlerini sürdürüyor. Siyah beyazlı Kulübün Başkanı Hüsamettin Artan ve yönetim kurulu üyeleri son olarak MHP İl Başkanı Burak Pehlivan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Artan, Pehlivan’a önce çiçek takdim etti, sonra arkasında 09 numaralı ve ‘Burak Pehlivan’ yazılı siyah-beyazlı forma hediye etti.

“KENETLENMELİ VE SAHİP ÇIKMALIYIZ”

BAL’da şampiyon olacak bir kadro kurduklarını ve 3. Lig’e tekrar çıkacaklarına inandıklarını kaydeden Aydınspor 1923 Başkanı Hüsamettin Artan, “Aydınspor 1923’ü düştüğü yerden kaldırmak için buralara geldik. Önemli olan koltuğa oturmak değil, koltuğu temiz bırakmaktır. Biz devraldığımız bu mirası, en iyi şekilde bırakacağız. Siyasi görüşü, dini ne olursa olsun Aydınspor 1923 herkesin ortak noktasıdır. Bu şehrin markasıdır. Hepimiz kenetlenmeli, bu markaya sahip çıkmalıyız” ifadelerini kullandı.

“GİTSİN KENDİNE BAŞKA BİR MEŞGALE BULSUN”

Aydınspor 1923 yönetiminin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Pehlivan ise, “Aydınspor 1923 bu şehrin takımı, yalnızca MHP tarafından değil, tüm siyasi partiler tarafından desteklenmesi gerekir. Aydınspor 1923’ün şu andaki yöneticileri kendi arasında uyuşamıyor diye Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehri’n yöneticileri bu durumdan istifade ederek, kulübün başarısız olması için mobbing uyguluyor. Özlem Hanım’ın devletin imkanlarını kullanarak, Aydınspor 1923 yöneticilerine baskı uygulayarak sindirme politikasını doğru bulmuyorum. Hanımefendi gitsin, kendisine siyasi rant elde edebileceği başka bir meşgale bulsun, Aydınspor 1923’ü rahat bıraksın. MHP hiçbir menfaat gözetmeksizin tüm Aydınspor 1923’ün arkasındadır. Özellikle, son zamanlarda su parasıyla Aydın gündemde. Su parasının üzerine katı atık bedelinin ne kadar fazla alındığı ortadadır. Aydın’a hizmet konusunda da gözle görülür, elle tutulur hiçbir şey yok. Bu şehir tarım ve turizm şehri olmasına rağmen, bu konularda hiçbir şekilde desteklenmediği gibi sanayileşmede de bir ilerleme sağlanmıyor. Şehri körelttiği gibi Aydınspor 1923’ü de köreltme yolunda ilerliyor ama bu baskılara ve sindirme politikasına karşı dik duran yöneticilerimiz, başkanımız ve taraftarımız olduğu sürece Aydınspor 1923’ün sırtı yere gelmeyecek. Bizler de bu siyasi arenada elimizden gelen desteği sunmaya hazırız” dedi.

“AYDIN’I VE AYDINSPOR 1923’Ü DİBE BATIRDI”

“Bir futbol topu yere ne kadar sert düşerse o kadar yükseğe çıkar. Aydınspor 1923’ü de aynı şekilde düştüğü yerden kaldıracağız” diyerek Aydın halkını ve taraftarını umutlandıracak ifadeler kullanan, Başkan Çerçioğlu’nu eleştirmeye devam eden Pehlivan, şunları kaydetti: “Artık zirveye çıkma zamanıdır. Önümüzdeki yıllarda Aydınspor 1923’ün hak ettiği Süper Lig’e kadar yükseleceğine yürekten inanıyorum. Aydınspor 1923’e siyasi bakmamak lazım. Sivil toplum örgütleri, tüm siyasiler ve taraftarlarımızla arkasında durmalıyız. Eğer ki burada siyasi menfaat gözeten insanlar varsa onu da ayıklayıp, ayırmamız lazım. Aydınspor 1923’ün 14 milyon borcu var. Bu borçların tam olarak nerelere olduğunun kamuoyuyla paylaşılması gerekiyor ki kulübün imkanlarını kimlerin kendi çıkarlarına kullandığını görelim. Kamu malını, yetim hakkını yiyenlerin halkla helalleşmesini istiyoruz. Spor kulüpleri herkesi bir araya getirmesi ve insanların deşarj olabilmesinden dolayı toplum için önemlidir. Aydınspor 1923’ün halka arz edilmiş çalışmaları göz önündedir ancak Büyükşehir, üretkenlik ve desteğini bir kenara bırakıp bunu yalnızca kendisine siyasi açıdan malzeme olarak görüp, kendisine rant elde etmek için kullandı. Kuşadası’na getirdiği uçağı batırdığı gibi Aydın’la beraber Aydınspor 1923’ü de dibe batırdı. Türkiye geneline bakıldığında Aydın’da olan rezalet ve sıkıntı başka hiçbir büyükşehir, il ve ilçede bulunmamaktadır. Hiçbir ilimiz kendi spor kulübünün başarısız olması için bu denli uğraş vermemektedir. Biz MHP olarak organize bir şekilde Aydınspor 1923’ün başarılı olması için destek vereceğiz.”