Kuşadası’nda bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen Kuşadası Yazarlar Şenliği, Atatürk Anıtı önünde başladı. 7 Ağustos’a kadar 24 Kuşadalı yazarın katılımıyla devam edecek olan etkinliğin açılışına çok sayıda kitapseverle birlikte Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan da katıldı.
Etkinliğin açılışında KUYAP üyeleri, düzenlenen etkinlik için kendilerine destek olan Belediye Başkanı Ömer Günel'e teşekkür etti. Kuşadası'nın sanatla daha da güzelleştiğini söylediler. Her yıl düzenlenen bu etkinliğin yazar arkadaşların buluşması olarak da değerlendirdiklerini ve birbirlerini görmekten mutlu olduklarını ifade ettiler.

“SANATIN VE EDEBİYATIN YANINDAYIZ”


Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan ise, “Kuşadası Yazarlar Şenliği’ni gerçekleştirmekten gurur duyuyoruz. Etkinlik sayesinde Kuşadalı yazarlarımız hemşehrilerimizle buluşma fırsatı buluyor. Kuşadası Belediyesi olarak sanata ve edebiyata destek vermeyi sürdüreceğiz. Belediye Başkanımız Sayın Ömer Günel sanatın ve sanatçının her zaman yanında” diye konuştu.
Kuşadası Yazarlar Şenliği 7 Ağustos tarihine kadar, 18:00-24:00 saatleri arasında Atatürk Anıtı önünde ziyaret edilebilecek.