Aydın ekonomisine ve istihdamına önemli katkı sağlayan Yüceller Elektronik, geçtiğimiz Aralık ayında ikinci şubesini Kuşadası’na açtı. Türkmen Mahallesi’ndeki Turgut Özal Bulvarı’nda ‘Ege Servis’ adıyla yeni şubesini hizmete açan Yüceller Elektronik, geçen 5 aylık sürede Kuşadası’nda da vatandaşların tercihi oldu.

“GARANTİ SÜRESİNİ 3 YILDAN 7 YILA ÇIKARTIYORUZ”


Kuşadası’nda şube açarak önemli bir yatırım gerçekleştirdiklerini ifade eden Yüceller Elektronik’in sahiplerinden Gülşah Yücel, “Kuşadası’nın mevcut hali, bize de o bölgede yatırım yapmamızın doğru olacağını gösterdi. Yeni şubemizin yeri çok güzel ve ulaşımı kolay. Araç park sıkıntısı da yok. Efeler şubemizde olduğu gibi Kuşadası şubemizde de Arçelik ve Beko’nun yanı sıra bu markaların yan ürünleri olan Altus ve Grundig gibi de ürünlerin yetkili servislerini yapıyoruz. Nakliye, montaj, tamirat işlerini gerçekleştiriyoruz. Küçük ev aletleri dahil olmak üzere yazar kasaların tamirat ve onarımlarını yapıyoruz. Bunun dışında yetkili servis olarak tamamlayıcı ürünler satıyoruz. Cihazların karbon filtre olsun, temizleyiciler olsun, bulaşık makinesi deterjanı olsun, aklınıza gelebilecek ne kadar ürünler varsa onların satışını gerçekleştiriyoruz. Belli bir ücret karşılığında garantisi bitmeyen ürünlerde ek garantiler yapıyoruz. Garanti süresini 3 yıldan 7 yıla çıkartıyoruz. Hem satış hem tamirat konusunda Kuşadası ve bölgeye hizmet veriyoruz. Müşterilerimiz bayiden ürününü aldıktan sonra nakliyesini, montajını yapıyoruz. Ayrıca ilerleyen süreçte de arıza bölümleri gibi pek çok konudan biz sorumluyuz.” dedi.
Kuşadası’nda 23, Efeler’de 27 kişi olmak üzere toplam 60 kişiye istihdam sağladıklarını belirten Yücel, ilerleyen yıllarda başka bölgelere de şube açmak gibi hedeflerinin olduğunu sözlerine ekledi.