Aydın’ın İncirliova ilçesinde Belediye Başkanı Aytekin Kaya, eğitime destek olmaya devam ediyor. İlçede ettiği başarılar ve örnek projeleriyle adından söz ettiren Osmanbükü Ekrem Çiftçi İlkokulu’nun ihtiyaçlarının karşılanması için İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, harekete geçti. Başkan Kaya, kısa sürede okulun birçok ihtiyacını karşıladı.


“BAŞKANIMIZ AYTEKİN KAYA BİZE HER TÜRLÜ DESTEĞİ SAĞLADI”

Eğitime destek olan Başkan Kaya, Osmanbükü Ekrem Çiftçi İlkokulu’nu ziyaret etti. Ziyarette öğrencilerle de bir araya gelen Başkan Kaya, okul yönetimi ve okul aile birliği ile görüştü. Okul Aile Birliği Başkanı Çetin Akdeniz, okula sağladığı desteklerden dolayı Başkan Kaya’ya plaket takdim etti. Başkan Kaya’ya teşekkür eden Akdeniz, “Belediye Başkanımız Aytekin Kaya okulumuzun ihtiyaçlarının karşılanması konusunda bize her türlü desteği sağladı. Veliler ve öğrenciler adına başkanımıza ve ilgili belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi.

“EĞİTİME DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Eğitimin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Kaya ise “Eğitimde sağladıkları başarıları ve projeleri ile tüm Türkiye’ye örnek olan Osmanbükü Ekrem Çiftçi İlkokulumuzu ziyaret ederek, İncirliova Belediyesi olarak okulumuza verdiğimiz destek ve hizmetlerimiz dolayısıyla Okul Aile Birliği’nin bizler için hazırladığı plaketi aldık. Nazik hediyeleri ve plaket için, Okul Aile Birliği Başkanımız Çetin Akdeniz’e, Okul Müdürümüz Ruhi Yazar’a, çocuklarımızın iyi bir eğitim alabilmesi için fedakarca çalışan öğretmenlerimize, geleceğimizin güvencesi evlatlarımıza ve velilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Eğitime verilen desteğin geleceğe yapılan en büyük yatırım olduğunun bilinciyle, İncirliova Belediyesi olarak eğitime desteğimiz artarak devam edecek. Çünkü bizim sevdamız İncirliova, bizim sevdamız Türkiye.” diye konuştu.