İlk dakikalardan itibaren atak oynayan Kuşadasıspor, aradığı golü maçın 16. dakikasında buldu. Kuşadasıspor’dan Murat Çaydemir'in ‘al da at’ dercesine gönderdiği topu Serkan Yola, kalecinin solundan ağlarla buluşturdu: 1-0. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Kuşadasıspor, aradığı ikinci golü bulamadı. Bayrampaşaspor cılız ataklarla gol arasa da, ilk yarı Kuşadasıspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARI

İkinci yarının başında golü arayan Bayrampaşaspor olsa da Kuşadasıspor defansını geçemedi. Maçın 75 dakikalık bölümünde her iki takım da gol olacak pozisyon üretemedi, yakaladıkları fırsatlardan yararlanamadı. Maçın 87. dakikasında Mehmet Bağlı'nın düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu kullanan Murat Çaydemir’in vuruşu dışarı çıktı. Maçın 89. dakikasında bu kez Barış Sungur, ceza sahası içinde kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topa düzgün vuramayınca, Kuşadasıspor bir golden oldu. Maçın uzatma dakikalarında Bayrampaşaspor Mustafa Kaplan'ın ayağından bir gol bulsa da, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Maçta başka gol sesi çıkmayınca, karşılaşma Kuşadasıspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

MAÇTAN NOTLAR

Yaklaşık 23 derece sıcaklıkta oynanan, seyircinin pek ilgi göstermediği, heyecanın fazla olmadığı bir maç oldu. Sıcak havanın etkisiyle maçın her iki yarısında su molası verildi. Protokol tribününe de ilgi yoktu. Kulüp Başkanı Alim Emiroğlu'nun işlerinden dolayı izleyemediği maçta yönetici olarak Bülent İlbahar ile Coşkun Uğraş protokolde yerini aldı. Her iki takımın oyuncularının sözlü hakaretleriyle başlayan tartışmalar kavgaya dönüşmeden yöneticilerin çabasıyla önlendi. STAT: Kuşadası Özer Türk.
HAKEMLER: Abdulbaki Ayyıldız***, A. Melih Karaduman***, Şefik Öner**
KUŞADASISPOR; O. Muhammed Parlar***, Murat Çaydemir****, Berkay Ey yolcu** ( 46.dk. Mehmet Bağlı** ), Özcan Sertgöz ( 42. dk. Emre Akbulut**), Serkan Yola**( 50.dk. Cihangir Çağlıyan** ), Emir Yazıcı**, Ö. Ozan Pekdemir** 85 dk Arsa Çetin*), Atakan Aybastı***, Mustafa Demirel*** ( 85.dk. Barış Sungur* ), Ferhat Öztaşdelen***, Ö. Alp Kulga**
BAYRAMPAŞA SPOR A.Ş.; Cengizhan Şarlı**, Utkan Gökçen***, Erkan Develi***, Mustafa Yılmaz**, Cengizhan Bayrak**, Tolga Kalender**, Uğur Daşdemir***, Yasin Çakaloğlu* ( 72.dk.Kadım Özkan* ), İbrahim Türkoğlu**, Yusuf Kaplan** ( 83.dk. Mehmet Umdu* ), H. Basri Meşe** ( 61.dk. Burhan Ersoy* )
SARI KARTLAR; Emre Akbulut, Murat Çaydemir ( KUŞADASISPOR ) Mustafa Yılmaz, Tolga Kalender ( BAYRAMPAŞA SPOR )