Germencik'te Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi iş birliğinde Ramazan ayı dolayısı ile bin kişilik iftar yemeği programı gerçekleştirildi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen programa Kaymakam Turgay Gülenç, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Hasan Eyefçi, Aydın Demirciler Odası Başkanı Muhammet Ali Künkcü, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Bircan, İYİ Parti İlçe Başkanı Sabahat Baltacı Toker, Ziraat Odası Başkanı Şahabettin Çapakçıoğlu, Bıyıklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Salih Kozalı, Aydın İnşaatçılar Odası Başkanı Alaattin Durmaz, Lokantacılar Odası Başkanı Ali Ongan, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Nacar ve yüzlerce vatandaş katıldı.
Programda gazetecilere açıklamalarda bulunan Germencik Şoförler Odası Başkanı Hayrettin Türemen, koronavirüs salgının son bulmasını dileyerek, "İnşallah Allah, bu ülkeye bir daha bu hastalığı göstermez. Biz de Ramazan ayı dolayısı ile ilelebet iftar sofralarında bir araya gelmeye devam ederiz" ifadelerini kullandı.
Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bilgin Balat da, birlik ve beraberlik içerisinde iftar programı düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Özsoy ise, programa katılan herkese teşekkür etti. Programda bir araya gelen yüzlerce vatandaş, ezanın okunması ile birlikte, dua ederek, kendilerine ikram edilen yemeklerle oruçlarını açtı.