İlçe merkezinde, seçim çalışmalarına devam eden CHP İncirliova Belediye Başkan Adayı Osman Gökmen, Sevgi Yolu’nda iş yerlerini tek tek ziyaret edip, hayırlı işler diledi. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Gökmen, yoğun ilgi gördü. Sıcak ve içten davranışlarıyla vatandaşların gönlünü fetheden Gökmen, kendisine sevgi gösterisinde bulunan esnaf ve vatandaşlardan da destek sözü aldı.

1-2

“HİZMET İÇİN GÖREVE GELİYORUZ”
Sorun ve talepleri de dinleyen Gökmen, “Biz, sürekli halkla iç içeyiz. Seçim çalışmalarımız sırasında halkımızla olan bağımızı daha da güçlendirdik. Bir araya geldiğimiz vatandaşlarımızdan çok olumlu tepkiler alıyoruz. Biz, İncirliova halkına güveniyoruz, halkımız da bize inanıyor. Hizmet için göreve geliyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinde, halkımızın destekleri ile göreve geldiğimizde İncirilova kazanacak. Yanımızda duran ve desteklerini bizden esirgemeyen halkımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Semt pazarını da gezen Gökmen’e CHP İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Merve Menderes, meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti.

8765432-1

Kaynak: EMRAH DİNÇER