CHP Didim İlçe Kadın kollarının haftalık olağan toplantısı ilçe binasında yapıldı. Toplantıya toplantısına CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı ve Belediye meclis üyesi Ayşe Özdemir, CHP Didim İlçe Başkanı Aşkın Atlı, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülru Pere Uzman, CHP’li bazı belediye meclis üyeleri ile kadınlar katıldı. Toplantıda ilk konuşan CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülru Pere Uzman 31 Mart yerel seçimlerinde kadınlar olarak sürekli sahada olduklarını, kapı kapı gezerek çalışmalar yaptıklarını belirterek, bu süreçte her anlamda kendilerine destek olan tüm partili kadınlara teşekkür etti.
CHP Didim İlçe Başkanı Aşkın Atlı ise Gençlik kollarından gelen birisi olarak CHP’nin özgücünün kadınlar olduğunu ifade edip, hem Didim’de hem Aydın’da elde edilen seçim zaferinde kadınların emeğinin çok olduğunu dile getirdi ve teşekkür etti.

Didim’de CHP’liler dayanışma pikniğinde biraraya geldi Didim’de CHP’liler dayanışma pikniğinde biraraya geldi

Didim Chp Partili Kadinlara Tesekkur Etti 462494 784Eaffbbec4Ba1C58Af48Bf7D3218B9
CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı ve Efeler Belediye meclis üyesi Ayşe Özdemir ise Türkiye genelinde ve Aydın’da CHP’nin büyük bir başarı elde ettiğini kaydederek, bu başarıda en büyük payın kadınlara ait olduğunu söyledi. Özdemir 2028 seçimlerine giden yolda kadınlara büyük iş düştüğünü ifade ederek, birlik ve beraberlik içerisinde yeni zaferlere imza atılacağını kaydederek, seçimde çalışan tüm kadınlara teşekkür etti. Toplantı görüş ve önerilerin dile getirilmesiyle sona erdi.

Didim Chp Partili Kadinlara Tesekkur Etti 462494 200687D066B7Ecf6770A20B3A66Fe059

Muhabir: Hüseyin Çalışkan