4 yıl önce 80 öğrenci ile eğitime başlayan okul, bugün 500'e yakın öğrenci kapasitesine ulaştı. 2018–2019 eğitim yılında bünyesine Pastacılık ve Ekmekçilik Programı'nı da ekleyerek gastronomi alanındaki önemli bir boşluğu doldurdu.

NİTELİKLİ PERSONEL YETİŞTİRİLMESİ HEDEFLENİYOR

Eğitimde kalite, sürdürülebilirlik, öğrenci-sektör odaklılık ilkelerini benimseyen Davutlar MYO, pastacılık ve ekmekçilik ile ilgili nitelikli personel yetiştirilmesini hedefliyor. İkram Hizmetleri ve Aşçılık Programlarında çift ana dal programı açan Davutlar MYO, 2018-2019 eğitim-öğretim yılından itibaren Pastacılık ve Ekmekçilik programına öğrenci kabul edecek. Yüksekokul, çift ana dal programı ile birlikte öğrencilerine çift diploma alma fırsatı sunarken, öğrencilerin kariyer planlaması açısından da nitelikli ve donanımlı yetişmesine imkan tanıyor. Davutlar Meslek Yüksek Okulu 4 yıllık süreçte 4 kez Türkiye birincisi olurken, yüzlerce madalya kazandı.
Muhabir: Yazar Silinmiş