Her yaştan vatandaşın tam destek verdiği Kıvrak, “31 Mart’ta kazanan Çine’miz olacak. Biz, 31 Mart’ta birilerinin söylediği gibi tokat atmaya değil, halkımızı kucaklamaya geliyoruz.” dedi.
Aydın’ın Çine ilçesinde Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Mehmet Kıvrak, seçim ziyaretlerini sürdürerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Beyefendi kişiliği ve çalışkanlığıyla Çine halkının gönlünde taht kuran CHP’li Mehmet Kıvrak, sahanın adeta tozunu attırıyor. Halkla iç içe bir hayat süren ve vatandaşların sorunlarına çözüm olmaya çalışan Kıvrak, oluşturduğu seçim atmosferiyle ‘Çine’nin yeniden Belediye Başkanı’ olacak dedirtiyor. Taraflı, tarafsız herkes tarafından sevilip, saygı duyulan Kıvrak, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde büyük bir coşkuyla karşılanıyor.

Cinenin Tercihi Mehmet Kivrak 457890 E699F89Cd951A5E056D3Ce904985Fa6C

KIVRAK’A SEVGİ SELİ


Başkan Kıvrak, seçim ziyaretlerine son olarak Evciler Mahallesi ile devam etti. Yüzlerce aracın oluşturduğu konvoyla mahalleye giriş yapan Kıvrak, büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Meşaleler ve çiçeklerle Başkan Kıvrak’ı karşılayan Evciler Mahallesi sakinleri, kestikleri kurbanın kanını Kıvrak’ın alnına sürerek kazasız belasız bir şekilde göreve seçilmesini diledi. Mitinge dönüşen ziyarette Kıvrak, mahalle halkının sevgisi karşısında yürümekte güçlük çekti. Mahalle halkı ile tek tek fotoğraf çekilerek alana giriş yapan Kıvrak’a vatandaşlar büyük bir sevgi gösterisinde bulunarak ‘Başkan Mehmet Kıvrak’ tezahüratında bulundu.

“BEN YANLIŞ YAPACAK ADAM DEĞİLİM”


Kıvrak’a CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Arzu Yavuz Kocabay ile belediye meclis üyesi adayları eşlik etti. Ekonomi üzerinden AK Parti iktidarını hedef alan Milletvekili Karakoz, Aydın Büyükşehir’de Özlem Çerçioğlu’na, Çine’de ise Mehmet Kıvrak’a destek istedi. Karakoz’un sözleri üzerine Evciler halkı, seçimlerde tercihlerinin Büyükşehir’de Özlem Çerçioğlu, Çine’de ise Kıvrak olduğunu söyledi. Karakoz’un ardından alkışlar eşliğinde konuşmasına başlayan Kıvrak, kendisi hakkındaki iddialara sert bir şekilde tepki gösterdi. İlçeye asılan lehvada yazılanların gerçeği yansıtmadığını kaydeden Kıvrak, “Allah’a çok şükür, ben bugüne kadar kimsenin 1 kuruşunu yemedim, 1 liramı da yedirtmem. Kimsenin attığı çamur bizde tutmaz. Şükürler olsun bugünlere alnımın teriyle geldim. Verilmeyecek hiçbir hesabım yok. Astıkları levhayla Çine’nin mallarını sattığımı iddia ediyorlar. Siz kendinize güveniyorsunuz oraya asılan korsan levhanın altına isminizi yazın, ben de göreyim. Vatandaşlarımızın bizden talebi var. Vatandaşımız zamanında bu malları almış ama tapularını alamamış veya kimisinin elinde belgesi yok. Vatandaşımız bize geliyor bu malı almam lazım diyor. Bunu ‘lütfen satışa çıkarır mısınız’ diyor. Bizim hesaplarımız şeffaf. Madem ben yanlış yaptıysam müfettişi, sayıştayı var. Ben hesap adamıyım, ben yanlış yapacak adam değilim. Varsa bir şeyiniz gidersiniz suç duyurusunda bulunursunuz. Yapmadığımız işten dolayı ‘Yok hesabını ver muhasebeci’ gibi söylemler doğru değil. Ben hesabını veririm ama siz veremezsiniz.” diye konuştu.

Cinenin Tercihi Mehmet Kivrak 457890 40Dca2D0276E3690C45747Aecdb0Ddb0

“BEN BUNLARA PABUÇ BIRAKMAM”


Aynı zamanda muhasebeci olan Başkan Kıvrak, mesleğine devam ettirmesi yönünde yapılan eleştirilere de sert bir şekilde cevap verdi. Kanuna göre mesleğine devam etmesi için süresi olduğunu kaydeden Kıvrak, “Yok, ben muhasebeciliği devretmemişim. Ben bunların hesabını kitabını yaparak bu işlere giriştim. Ben daha önce de aday olacaktım mesleğimden dolayı aday olmadım. Ben bunlara pabuç bırakmam. Benim aday olmamı halkımız istedi. Ben bugüne kadar sizlerin düğününe, cenazenize geldim. İyi gününüzde de kötü gününüzde de hep beraber olduk. Mehmet Kıvrak olarak her zaman sizlerle beraberdim. Birileri gibi Adıyaman’a, oraya buraya gitmedim. Ben her zaman sizlerle beraberim. Ben halk insanıyım, içinizden birisiyim. Düne kadar halkın içine girmeyen insanlar, hangi düğüne, hangi cemiyete gitmiş? Son iki ayda ortaya çıkmış. Ben adayım, ben şuyum, ben buyum. Ya siz Facebook’ta sildiğiniz fotoğrafların hesabını verin önce. Bunlardan hiçbir şey olmaz.” şeklinde konuştu.

Memleket Partisi’nde yaprak dökümü Memleket Partisi’nde yaprak dökümü

Cinenin Tercihi Mehmet Kivrak 457890 05Adae117D887Aef20Bf67Ccda1Fe23C

“AZ KONUŞUP ÇOK İŞ YAPACAĞIZ”


Üç aydır belediye başkanlığı yaptığını kaydeden Kıvrak, “Vatandaşlarımıza hizmet etmek için varımı yüreğimi ortaya koydum. Rahmetli Enver Salih Dinçer başkanımız zamanında başlayıp devam eden projeleri bitirmek için çalıştım. Ben kendi paramı nasıl kullanıyorsam Çine Belediyesi’nin parasını da aynı şekilde bugüne kadar kullandım, bundan sonra da kullanacağıma söz veriyorum. Az konuşup çok iş yapacağız. Parklar, düğün salonları, pazaryerleri, otel, zeytinyağı fabrikası yaptık, istihdama katkı sağladık. Yarın da yapmaya devam edeceğiz. 31 Mart’ta kazanan Çine’miz olacak. Biz, 31 Mart’ta birilerinin söylediği gibi tokat atmaya değil, halkımızı kucaklamaya geliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Cine Mehmet Kivrak Diyor 457890 B1B827B90B0Aa7Adb325Ce1B4Fe34A39

PROJELERİNE VATANDAŞLARDAN TAM DESTEK


Sık sık tezahüratlarla konuşması kesilen Başkan Kıvrak, seçilmesi halinde hayata geçireceği 18 projesini Evciler halkıyla paylaşarak destek istedi. Başkan Kıvrak, asfalt üretim tesisi, pazaryeri ve otopark, kreş ve anaokulu projesi, gezici çocuk otobüsü, toplu konut projesi, Cumhuriyet Oteli’ne ek hamam, sauna ve fitness salonu, işletmelere güneş enerjisi desteği sağlayarak Çine enerji kooperatifi, Cumhuriyet kültür merkezi, kitap kafe, Çine üretici kooperatifi, biyogaz enerji tesisi, Çine yeni sanayi sitesi projesi, kalabak sosyal yaşam alanları, yeşil kuşak 3’üncü etap projesi, sokak hayvanları doğal yaşam ve bakım merkezi açacaklarını ve kentsel iyileştirme ve kentsel dönüşüm, esnaf buluşmaları gerçekleştireceklerini söyledi. Başkan Kıvrak, kültür-sanat ve spor kenti Çine ve her alanda daha yaşanabilir bir Çine oluşturmak için hazırladıkları projeleri hayata geçireceklerini ifade etti. Kıvrak’ın projelerinı çok beğenen Evciler halkı destek sözü verdi. Mahalle halkına desteklerinden dolayı teşekkür eden Kıvrak, alkış ve tezahüratlar eşliğinde mahalleden ayrıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ