• DOLAR 32,27 %0.06
  • EURO 34,76 %0.17
  • ALTIN 2.402,86 %0.40
  • BİST100 10.248 %0.00
  • BITCOIN 61.800 %-0.8
  • ETHERIUM 3.010 %0.33
22°

Mehmet kıvrak Haberleri

mehmet kıvrak haberleri ve güncel mehmet kıvrak gelişmeleri, mehmet kıvrak ile ilgili tüm video, mehmet kıvrak fotoğrafları ve mehmet kıvrak haberleri Aydın Ses Gazetesi | En Güncel Aydın Haberleri - SON DAKİKA sitemizde


Siyaset

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, semt pazarını ziyaret ederek, pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Siyaset

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, ilçede etkili olan sağanak yağışların ardından oluşan birikintilerin tahliyesi için ekiplerini harekete geçirdi.

Gündem

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Belediye Başkan Yardımcılığı’na Timuçin Karabulut’u atadığını açıkladı.

Gündem

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, yerel seçimlerin ardından kendisine hediye edilen çiçekleri satılması için Seferihisar LÖSEV Doğal Ürünler Çiftliği’ne bağışladı.

Siyaset

Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan adayı Mehmet Kıvrak, gittiği her mahallede vatandaşlardan yoğun ilgi ve sevgi görüyor.

Siyaset

Çine Belediye Başkanı ve CHP Başkan adayı Mehmet Kıvrak, düzenlenen programda projelerini tanıttı. Birçok alanda 18 büyük proje hazırlayan Başkan...

Siyaset

Yolboyu Mahallesi'ni ziyaret eden Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, mahallenin ihtiyaçlarını kısa zamanda gerçekleştirip, gelecek dönemle ilgili yeni sözler verdi.

Gündem

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı devam eden Kadınlar Kıraathanesi’deki çalışmaları yerinde inceledi.

Siyaset

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, ilçeyi ortak akıl ve istişareyle yönetmek için sivil toplum kuruluşlarıyla buluşmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gündem

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürerek esnaf ve vatandaşlarla buluşuyor. Sevgi gösterileriyle karşılanan CHP’li Kıvrak’a Çineliler,...

Siyaset

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, ziyaretlerini Saraçlar Mahallesi’nde sürdürdü.

Siyaset

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, ilçedeki sivil toplum kuruluşları, oda ve dernek ziyaretlerine bugün de devam etti.