Çine Belediyesi’nin düzenleyeceği Dünya Çevre Günü Etkinliği, 5 Haziran Çarşamba günü saat 10.00’da Belediye Meydanı’nda başlayacak. Vatandaşların çevre temalı şiirler ve şarkılar eşliğinde keyifli vakit geçireceği etkinlik; çevre konulu resimler, sıfır atık projeleri ve fotoğraflar sergisiyle katılımcılara ilham verecek. Daha sonra vatandaşlar, Belediye Meydanı'ndan başlayarak Kuvayi Milliye Parkı'na kadar sürecek olan Çevre Temizlik Yürüyüşü gerçekleştirecek. Yürüyüşün ardından ise Kuvayı Milliye Parkı’nda doğa ile iç içe bir piknik düzenlenecek.

Aydem Duyurdu. Nazilli elektrik kesintisi 27 Temmuz Cuma 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi Aydem Duyurdu. Nazilli elektrik kesintisi 27 Temmuz Cuma 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi

Cine Yesil Bir Cevre Icin Bulusacak 476001 Dcea67E4E1Bb8C7Ad2C00Fb6542Fc55B

BAŞKAN KIVRAK’TAN ÇİNE HALKINA DAVET


Düzenledikleri etkinlikle; çevre bilincini artırmayı ve sürdürülebilir bir gelecek için farkındalık yaratmayı amaçladıklarını belirten Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, "5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde çevreye duyarlı bir gelecek için hep birlikte adım atmalıyız. Tüm halkımızı bu anlamlı etkinliğe katılmaya davet ediyorum." dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ