CHP İncirliova Belediye Başkanı Osman Gökmen’in Kurtuluş Mahallesi’nde düzenlediği halk buluşması, mitinge dönüştü.
Kalabalık bir grupla seçim irtibat ofisinden Kurtuluş Mahallesi’ndeki konuşma alanına yürüyerek meşalelerle giden CHP’li Gökmen’e vatandaşlar, evlerinin balkon ve pencerelerden de destek verdi. Alkış ve sloganlarla yapılan yürüyüşe, vatandaşların ilgisi yoğun oldu.
Kurtuluş Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Osman Gökmen’e yerel seçimlerde aday olan muhtar adayları da çiçek takdim etti. Gökmen “Demokratik bir yarış olan bu seçimlerde aday olan tüm muhtarlarımıza başarılar diliyorum. Kim kazanırsa kazansın Kurtuluş mahallesinde seçilen muhtarımızla ortak hareket ederek güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.
Konuşması, vatandaşların alkış ve destek sloganlarıyla sık sık kesilen CHP’li Osman Gökmen, şunları kaydetti: “Daha refah bir İncirliova için çıktığımız bu yolda kimseyi kırmadan, ayrımcılık yapmadan çalışacağımızın sözünü en başından vermek istiyorum. Ben ve ekibim 24 saat boyunca hizmet etmek için yorulmadan İncirliova için ne gerekiyorsa yapacağız. Ranta hizmet değil, halka hizmet için yola çıktık. Yanlışın karşısında, doğrunun yanı başında olacağız. İncirliova’nın kaybettiği zamanı geri getiremeyiz belki ama, çok çalışarak bu kayıpların önüne geçerek, hizmeti vatandaşımızın ayağına getireceğiz. Sizlerin coşkusu ve desteği bize güvendiğinizin göstergesidir. Bu güveni size karşı boşa kullanmayacağımızın sözünü ekibim ve ben gönül rahatlığı ile verebilirim. Bizler siyaset yoluna partizanlık, particilik yapmadan, kimseyi ayırt etmeden insanın hak ettiği değeri vermek için yola çıktık. Yanlışımız olursa eleştirmeniz, doğrumuz olursa alkışlamanız ve güvenmeniz bize yeterli. Biz, kardeşlerimize hizmet etmek için göreve geliyoruz. İncirliova’da yaşayan her vatandaşımız benim için eşittir. Hepimiz kardeşiz, bunu herkes aklına soksun. Seçimlere kısa bir zaman kala görüyorum ki Büyükşehirde Özlem Başkanla, İncirliova’da Osman Gökmen ve 16 ilçede hizmet çağının süreceği Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dalgalandıracağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı. Kurtuluş Mahallesi’nde yaptığı miting gibi buluşmanın ardından kalabalık bir kortejle birlikte Kent Meydanı’na kadar yürüyerek gelen Gökmen, burada kendisini bekleyen vatandaşlarla selamlaştı. CHP İncirliova Belediye Başkan Adayı Osman Gökmen’e Kurtuluş Mahallesi buluşmasında CHP İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar, CHP İncirliova Kadın Kolları Başkanı Merve Menderes, CHP İncirliova Gençlik Kolları Başkanı Velican Köylü, CHP Belediye Meclis Üyesi Adayları, çok sayıda partili ve vatandaş eşlik etti.

Chpli Osman Gokmen Kurtulus Mahallesini Salladi 455577 88904B0B203280E43C079D42566D55Ab

Chpli Osman Gokmen Kurtulus Mahallesini Salladi 455577 Db64760F8D8731B0D574Df4991C6Ba36

Aydem Duyurdu. İncirliova elektrik kesintisi 10 Mayıs 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi Aydem Duyurdu. İncirliova elektrik kesintisi 10 Mayıs 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi

Chpli Osman Gokmen Kurtulus Mahallesini Salladi 455577 1B68Ca292Aad9D68Dd4C27A1E2B887D9

Kaynak: HABER MERKEZİ