AK Parti İncirliova tek yürek AK Parti İncirliova tek yürek
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, seçim çalışmaları kapsamında partisinin Nazilli İlçe Binası’nı ziyaret etti. Parti binasında gerçekleşen ziyarette CHP Nazilli İlçe Başkanı Aslıhan Öktem ve CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ertuğrul Tetik ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

“SEÇİM KAYBEDİLİRSE SORUMLUSU BENİM”

Ziyarette seçim çalışmaları ile ilgili konuşan Süleyman Bülbül sorumluluğun kendisinde olduğunu hatırlatarak “Rakibim Esat Ergüler’di. Biz o seçimi kaybettik. Aradan 20 yıl geçti. Şimdi Esat Ergüler yeniden aday oldu. Nazilli’de neyi eksik bıraktı da tamamlamak istiyor? Onun için ‘efsane’ diyorlar ama asıl efsane CHP’nin adayıdır. Nazilli’nin sorunları adayımız Ertuğrul Tetik’le ve örgütümüzle çözülür” dedi. Bülbül, adaylıktan çekilen Gamze Yolcu Metin için verdiği sözü Ertuğrul Tetik için de tekrarlayarak “Seçim kaybedilirse sorumlusu benim” şeklinde konuştu.chpli-milletvekili-bulbul-erguleri-hedef-aldi-ona-efsane-diyorlar-asil-efsane-chpnin-adayidir-445979-538be55429281da1f7073e7a2154ff6e.jpg“BEN HER İKİ ADAYA SAHİP ÇIKTIM”

Konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Süleyman Bülbül kendisinin desteğiyle aday gösterildiği bilinen ancak sonraki süreçte adaylıktan çekilen Gamze Yolcu Metin’le ilgili soru üzerine “Adaylarımız genel başkanımızın talimatıyla belirlendi. Gamze Hanım’ın çekilmesi kendi iradesiyle olmuştur. Bana Nazilli vekili olarak adaya sahip çıkmam söylendi. Ben de her iki adaya sahip çıktım” dedi.chpli-milletvekili-bulbul-erguleri-hedef-aldi-ona-efsane-diyorlar-asil-efsane-chpnin-adayidir-445979-b92ee4e0a081f267be36b2753b15ac33.jpg

“BİZ KANUNLARA SAYGILIYIZ”

Basın mensuplarının CHP’li Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Tetik’in tanınmadığı yönündeki soruya, “Ben Nazilli Devlet Hastanesi’nde 30 yıl görev yaptım ve bu süreçte 800 bine yakın hastam oldu. Devlet memuru olduğum için siyasi faaliyette bulunmadım. Biz kanunlara saygılıyız. Gamze Hanım değerli bir arkadaşımızdır. Genel seçimde birlikte çalıştık. Devam etseydi onu başkan yapacaktık ama çekilince PM beni görevlendirdi. Tüm gücümle çalışıyorum. Hem sayın vekilim hem Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu hem de ilçe örgütümüzün desteğiyle 30 yıl sonra Nazilli’ye CHP belediyeciliğini getireceğiz” ifadelerini kullandı. Cumhur İttifakı’nın “Yeniden başkan” sloganına atıfta bulunan Ertuğrul Tetik “Biz de Nazilli’ye yeni başkan seçelim diyoruz” ifadelerini kullandı.