Aydın’da çalışmalarını sürdüren CHP’de delege seçimleri devam ediyor. Kentin en büyük ilçesi olan Efeler’de CHP’nin delege seçimi bugün başladı. Bugünkü delege seçimleri Kuyulu, Kardeşköy, Işıklı, Kadıköy, Yılmazköy ve Umurlu Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Söz konusu mahallelerdeki CHP üyesi vatandaşlar, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Birlik ve beraberlik görüntülerinin yaşandığı seçimlerde CHP’li üyeler, sandık başına giderek oylarını kullandı.
“KATILIMLAR İYİ”
Delege seçimlerinin hayırlı olmasını dileyen CHP Efeler İlçe Başkanı İsmet Bozkurt, “Seçimlerimiz sakin başladı, umarım sakin de biter. Arkadaşlarımız uzlaşı içinde bir liste hazırladılar. CHP’ye yakışır bir şekilde delege seçimlerimizi tamamlayacağız. Partililerimizin katılımları gayet iyi. Katılımlarından ve desteklerinden dolayı tüm partililerimize teşekkür ediyoruz.” dedi. Öte yandan Efeler’de yaklaşık 10 bin üyesi bulunan CHP’de toplam 400 delege seçilecek.
Bugün ise delege seçimleri, Zafer, Cuma, Cumhuriyet, Efeler ve Fatih Mahalleleri’nde devam edecek. Seçimler, Nevzat Biçer Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.






